preco je to tak?

Príspevok v téme: preco je to tak?
bojko11

cakám dietatko, velmi sa nan tesím....som v 11.tt....no doteraz som prezívala len samé stresy...hádky a neviem co...no konecne sa to uz urovnalo...no mám také bolesti v podbrusku...nechcem to malinké stratit..a stále rozmýslam, ci bude zdravé...velmi sa bojím, ze nebude.....stále ma prepadá taký strach..nemôzem sa tomu ubránit...prosím vás, je to normálne?? co mám robit aby som nato nemyslela? nemohol ten stres ublízit bábätku?? dakujem

karioll

kazdy stres skodi,kedze sa pri nom vyplavuje adrenalin,stupa tlak,hladina cukru,clovek je stale v napeti.predpokladam,ze chodis na pravidelne kontroly,je velmi vhodne pridat kyselinu listovu,je to b vitamin,predchadza sa poskodeniu chrbtice v zmysle razstepu a podobnych vyvojovych poruch plodu

nebojko33

A urcie si este nemohla babetku stresom ublizit.Ved ktora tehotna nieje v strese.Snad len take lahostajne,co im to je jedno.Brusko ta moze pobolievat ,ved ti rastie maternica.Tak sa drzte obaja.

nebojko33

je normalne ze sa bojis o babetko.Tehotne zeny napadaju vselijake hororove situacie.Aj ja ked som bola tehotna,stale som len uvazovala ci bude zdrave,ci prezijem porod a pod.Urcite stres preziva babetko v brusku s tebou.Prosim ta vsetky zle myslienky od seba odhanaj.Ked ich budes v sebe zivit mozu narast a budes zbytocne depresivna.Ak by si s tym nevedela poradit sama,kludne sa porad s gynekologom,mozno by ta doporucil psychiatricke.Teraz su bezpecne antidepresiva aj pre tehotne.Neviem do akej miery ta stres poziera,ale pokial mozes spavat ,chuti ti jest a mozes robit bezne veci,myslim ze to neni tak vazne.Tes sa na babetko ver tomu ze urcite budete obaja zdravi a hned ked ta nieco zle napadne prepni sa na nieco vesele.

janka24

ahoj, ked som ja čakala prve, tiež som mala stresove a od 1 mesiaca som mala bolesti v podbrušku a tažkos a mi chodilo, často som až pre mna nevysvetlitelne plakala a v 7 som bola otvorená na jeden prst, lebo bolesti možu znamenat aj , že máš nižšie maternicu, ale ja som rodila riadne v termíne, proste sa nesmieš namahat vylož si nohy hore-do zvyšenej polohy a HLAVNE!!!venuj sa nejakým zalubam, myslí na to babo v brušku, že to s tebou prežíva- aj ono ked príde na svet sa bude cítit neiste a zufale a ty budeš jeho istota, tak bud silná-prajem ti to. Užívaj si tehotenstvo, nenič sa zlými myšlienkami.