co s tym pupkom? Pomooc

Príspevok v téme: co s tym pupkom? Pomooc
pupik

Ahojte, tato otazka znie asi cudne, ale je to dolezite, ved snad ani vy nemate spinavy pupok :) tak chcem sa spytat ako si ho mam cistit? Pretoze neviem ako na neho. Mam tam strasne vela zahybcekov, ale takych malich ze sa tam nemam ako dostat, a musim si tu kozicku vseliako otacat. Proste je to tazke, a usadza sa mi tam spina a neviem ju dat von, ci uz s vodou alebo nasucho. Ako to robite vy?

vsevedka

Pupok si čisti zásadne po kúpeli, jemne osuš a skús dočistiť vatovou tyčinkou za pomoci pleťového mlieka, potom ale znova osprchuj vodou.

pupik

Aha, no tak potom neviem cim to je.. som myslela ze preto. No nic to, idem skusit ten kupel, ze sa mi to rozmoci:) dakujem

pupok

moj syn ma rovnaky tvar pupka ako ja, ziadne zahyby. normalny otvor, neviem to sice pomenovat, aky je to pupok, no zahyby nema ani on.

pupik

To som si nikdy nevsimala, ked som vysla z bazena. Len ked som sa sprchovala a vtedy to tam mam. Ty to asi nemas lebo nemas taku pozahybanu kozicku na pupku, lebo vlastne tam to je akoby "schovane". Ale dobre ze lekar povedal ze je to ok lebo som sa bala ci mi to nemoze urobit nejaky zapal alebo tak.

pupok

a ked si niekedy vysla z bazena, tak si si nevsimla, ze ho mas vycisteny?
moj syn to ma od malicka, aj som to hovorila pediatrovi, no jemu sa to nezdalo, zeby to bol nejaky problem. napr., ja som to nikdy nemala, tak nechapem...

pulik

No ved presne take to mam, ze cierne bodky a ak si to chcem vycistit, musim to doslova vyskrabat a potom mam podrazdenu kozu a je to neprijemne a aj tak to trva strasne dlho. Takze jednine ze by som sa poriadne dlho kupala vsak? Ze by sa to akoby rozmocilo asi.. Tak to skusim, som zvedava ale ak to nepomoze tak uz fakt neviem :(

pupok

ja taky problem nemam, no moj syn (9r.) ma stale akokeby spinavy pupok, nie su to ale spinky dnu, len take dost tmave, az cierne. pri sprche to nejde vycistit, lebo by som mu to musela doslova skrabat a to nechcem, no ked je dlhsie vo vani alebo v bazene, tak ho ma uplne cisty, pokozka ako vsade inde na tele. nie je to kvoli zlej hygiene, tak nechapem tiez, preco to vlastne ma.