ranka na kecku maternice

jaja_jaja

Ja mám vlastnú osobnú skúsenosť s rankou na krčku maternice. Už som písala vo fóre, že keď som prišla k lekárke na kontrolu vyjadrila sa " s takým niečim som sa ešte nestretla ako to máte krásne zahojené". Užívala som prírodné produkty z vnútra a ako doplnky výživy a 2 krémy na tampón po dobu 4 mesiace. Je treba byť trpezlivý a dodržiavať prísne dávkovanie. Potom som bola po roku na prehliadke a všeto je OK. Je veľmi dôležité sa o seba a o svoje zdravie starať čo sa týka prevencie.

Ivka 1

Ranky na krcku maternice, sliznici posvy sa daju velmi pekne vyliecit aloe kremom v gelovej forme. Aplikuje sa do posvy pomocou tamponu alebo ak potrebujeme az na krcok maternice, tak je velmi dobra injekcna striekacka.Rovnako sa moze pouzivat aj ako prirodny lubrikacny gel a aj ako prevencia pred bolestivym pohl.stykom.

ivus99

no zmrazovanie som podstupila 2 krat uz a neni to extra prijemne, ale da sa to vydrzat. ta ranka moze byt zaciatok rakoviny krcka maternice takze by si si mala ziadat nech ti spravi testy co to je zac. Hovorim o tom viruse HPV fakt si prever ci ho nemas .

neva

Asi pred 6-7 rokmi som tiež bola na zmrazovaní. Nebolo to nič hrozné.
Len som zvedavá, či sa teraz za to platí, pretože som naposledy u gyn. videla v cenníku aj takýto výkon.