Blana ... ano /nie

Príspevok v téme: Blana ... ano /nie
miška_18

Aojte!:) mám jednu otázočku:) S priatelom sme sa pokúšali o prvý sex, lenže ani na 3x nám to tam nešlo chápem vždy sa to nepodarý ani na 3x ae jedno ma trápy!!! Ked chce ísť hlbšie niečo nám v tom bráni aj on to cít že dalej to nejde. Jeden človek mi povedal že je to blanou lenže ked m prstoval asi 2x tak som trošku krvácala a ja si myslím že vteda som onu prišla nieje tak ? prosím vás ak má niekto stým skúsenosti poradte alebo prečo to vlastne nejde. Pravdou je že má dosť veľký penis aj hrúbkou a je to prvý chalan s ktorým som mala prsty a podobne takže nemusím byť až taká roztiahnuta môže to byť aj tým že tam nevojde? že treba viacej makať alebo je to tou blanou ? prosím vás ak sa dá odpovedajte na všetky otázočky ... dakujem vopred za odpovede :))

miška_18

No hej bolelo aj bolí lebo ešte stále sa nedokáže domna poriadne dostať ae ako prstami sa dostal veľmi daleko tam kde sa penisom nedostane teraz tak je to asi len tým že som neni poriadne roztiahnutá alebo už vážne neviem ... no ja by som bola rada keby tu blanu už nemám lebo ako asi to je smiešne ae bojím sa toho že budem mooc krvácať ... ty si natom ako ? Kika:)

Kika:)

Uff..tak ja som tiež krvácala pri prstovaní na začiatku, ptm už vobec, ale je pravda, že tiež nebolo najlahšie sa do mna dostat...takto sa spýtam aj ta to bolelo a kvoli tomu sa do teba nemože dostat?Možno máš takú silnú blanu že to proste nejde, Možno ti ju len trošku natrhol pri prstovaní, ak má hrubého budete to mať kruté, ale snád to zvládnete:-)