Tehotná?

Príspevok v téme: Tehotná?
M.y.s.K.a

Mám málo rokov, čo sa týka sexu, som neskúsená, ale už som ho mala. Chalan, s ktorým sa to stalo, mal prezervatív a nespravil sa do mňa, ale ja mám taký zvláštny pocit, že sa so mnou niečo deje, proste že som tehotná. Do menštruácie zostáva ešte desať dní a myslím, že sa mi niečo stane z toho stresu, ktorý budem prežívať pokiaľ ju nedostanem. HELP ME!

M.y.s.K.a

Takže si myslím, že bude všetko v pohode. Ešte raz ďakujem veľmi pekne. Či ešte som neďakovala. Tak ĎAKUJEM! Je pravda, že ešte je na tom čo zlepšovať, keďže to nebolo dokonalé. Ani človek, s ktorým sa to stalo, ani miesto, na ktorom to bolo a dokonca ani samotné TO nebolo podľa mojich predstáv, svoje "prvýkrát" som si predstavovala fakt inak, nečakala som, že to príde tak skoro, ale čo už, však sa stalo a čas späť nevrátim.

adka3691

Ja som tiež mala pár dni "po" bolesti v pod brušku a aj svalovicu, ale ako som písala je to normálne...bolesti su z toho, že to bolo tvoje "po prvé" a predsa je to novinka v tvojom tele, a to telo si musí na to zvyknut. ale chce to iba čas, a ak to nebolo ešte take podla tvojich predstav tak nebooj časom to bude krajšie a lepšie:)

M.y.s.K.a

Však sme si dávali. Ako som napísala, mali sme kondóm. Aj keď si ma trošku upokojila, stále budem mať taký menší strach, lebo proste už druhý deň ma bolí brucho, ale to tak, že najskôr bolí (trošku), potom prestane, potom zase bolí a tak. Zdá sa mi, že keď idem do kopca alebo sa nejako namáham, viac sa zadýcham, nič mi nechutí jesť, vôbec nie som hladná. Budem sa modliť, aby všetko dobre dopadlo :(

adka3691

tak to som rada že som ta upokojila:) ja som to tiez nemohla dusit v sebe a nakoniec to dopadlo ok. len ti poviem ze davajte si obaja pozor:)

M.y.s.K.a

Som veľmi rada, že som sa odhodlala napísať na toto fórum, pretože teraz si ma veľmi upokojila. Ja som už nevedela čo si mám o tom myslieť, vkuse som nad tým premýšľala, ale dusila som to v sebe, lebo som o tom musela mlčať.

adka3691

Ahoj moja, tak to sme dve čo sme mali take iste pocity po prvom sexe...ja som tiež mala prvy sex pred nedavnom, a tiež som sa citila uplne zle,bolelo ma bruško,a mala som velky strach že čo ak som tehotna...tak som si utekala aj kupit tehotensky test a bol negativny...ja som sa musela o tom porozpravat s mojou staršou sestrou a ta ma uistila že to je uplne normálna vec...takže vydychni si,sprav si teply kupel,daj si čajik a bud v pohode:)