HAK CHLOE

Príspevok v téme: HAK CHLOE
L3

Dobry den,
mam za mesiac 18r a zacinam za tyzden brat svoju prvu antikoncepciu CHLOE. Za tyzden preto, lebo vtedy mam dostat "Svoje dni" a tabletku si mam dat 1.den krvacania. Prosim Vas, chcela by som sa spytat, ked napr. sa mi objavi prvy den krvacanie o 21:00, tak si dam hned tabletku, ale ja by som ju chcela uzivat pravidelne napr.o 16:00.. Mozem si takto potom upravit cas? Ci uz musim pravidelne o 21:00? Este by som sa chcela spytat, ze po kolkych dnoch mozem mat nechraneny sex? A je velke percento, ze z nej priberiem? Lebo som pocula , ze vela zien/dievcat z CHLOE pribrali.. myslite, ze je to antikoncepciou? Dakujem vopred za odpoved..

Elwine

ja som uzivala Chloe nieco cez 3, 4 mesiace... nemala som problemy ani s priberanim ani s travenim a nafuknutym bruchom... ale vyvolavala u mna depresie a ine psychicke stavy :/ neviem, asi je to naozaj u kazdeho individualne, lebo o niecom takomto som nikdy ani nepocula... momentalne uzivam dlhodobo Minervu a ta mi vyhovuje ovela viac :)

slnecnica24

ja som beriem chloe od marca tohto roku a tento tyzden som ju vysadila, lebo za ten cas pribrala 5 kg.... je sice pravda ze plet sa mi vycistila, ale az asi po troch mesiacoch, no uz sa nemozem na seba pozerat ako som pribrala a odkedy som brala chloe, tak odvtedy mam vkuse nafuknute velke brucho... dufam, ze teraz sa mi podari tych 5 kg zhodit... mimochodom na kazdeho ucinkuje HAK inak, takze v tvojom pripade nemusis vobec pribrat

ahoj:)

podľa mňa to nie je dobre, ked ju berieš bárs jako cez deň... ja ked si potrebujem zmeniť čas, tak vždy už ten daný mesiac nejako vydržím a po prestávke (resp. po bielych tabletkách) začnem brať o tej hodine, o ktorej chcem...
čo sa týka chloe ja som ju brala rok, pribrala som asi 6kg.. najviac ma trápilo to, že som bola veľmi náladová a strašne citlivá... ale pozitívum je to, že je z nej nádherná pleť a mala som aj krásne vlasy:)

olik

ahojky,mozes si kludne posunut cas,ja som brala Chloe vyse roka a zacala som ju brat o 16.30 ale nakonec som ju brala hocikedy cez den ked som si spomenula,ci skor,ci neskor a nemalo to vobec nijaky vplyv na ucinnost :)