Neviem čo robiť.

Príspevok v téme: Neviem čo robiť.
Nešťastný.

Mám 18 rokov 190 cm a 55 kg. Jedávam 5 krát denne. Napríklad dnes som mal 10dg salámy s 2 celozrnými rožkami,2 konzervy tuniaka,šošovicovú polievku,hranolky so syrom,banán,koflexy a ešte si dnes dám 1 tuniaka a polievku a jablko.A ešte 3 krát za deň pijem Gainer- proteinovo sacharidový nápoj ktorý si miešam s mliekom. Takmer 1l mlieka za deň. A ešte aminokyseliny. Celé dni sa prejedám, celé školské prázdniny som doma, pretože nemám na nič iné čas, iba na jedenie. Bol som na dovolenke a bol som si kúpiť langoš a mi ho dali zadarmo, pretože som taký chudý. Mal som osobného trénera ktorý dohliadal na to čo jem a koľko a láme si hlavu nad tým, že jak je to možné ? Že poznal veľa ľudí čo majú rýchly metabolizmus, ale toto hraničí s ľudským chápaním. Bol som aj u doktorky vraj, že mi nič nieje a, že mám viac jesť. Neviem si s tým rady som zúfalý. Robí mi to v živote veľa problémov. Prosím pomôžte.

.elinka.

skus nemysliet na to ze chces pribrat.Tym ze myslis stale len na to ze ci z tohoto priberies ti urcite nepomaha..povedz si chcem..poznas placebo efekt?to je ked si nieco vsugerujes a ono to pojde samo...jedz nepravidelne,neskoro v noci a chod hned spat.Zacni posilovat s tazkymi vahami,maly pocet opakovani a viac serii.Zvysi prijem sacharidov,jedz vela massa..idealne je hovadzie.Doprym doplnkom su proteinove napoje a kreatin.Ale neprepchavaj sa.jedz vtedy ked citis hlad.a ak ani toto nepomoze navstiv endokrynologickeho odbornika ktory sa specializuje na poruchu stitnej zlazy..mozno mas hypertyreozu.

AdamKrt

No, ja mam tiez rychly metabolizmus a dost si toho dam do tela, ale mam pri 182cm tak 74kg.

Tiez nie a nie pribrat, ale raz sa mi to podarilo. Na vojenskej sluzbe, ked som jedol menej, pribral som.

Mozno by pomohla zmena stravovania.

Jedavam viac priloh ako masa. Vcera na veceru napr. 5 krajcov chleba, ale to uz bolo celkom do syta. Samozrejme oblozene - maslo, sunka, rajcina, paprika, ostiepok.

Je pravda, ze vstrebavanie moze byt horsie. Moze ist aj o to, ci napr. prezuvas, hryzies dobre jedlo, alebo ho skoro hltas.

Nejake probiotika, enzymy by neboli na skodu. Keby boli prave kysle mlieka, alebo bryndza s prirodzenymi zivymi kulturami.

A mozno by pomohlo, to co vtedy mne. Davat si menej jedla - a telo si zacne hromadit zasoby.

kacorka

no teba by myslim bolo lepsie satit ako zivit....niekedy je to tak ze ked jes vela a nespravne NEPRIPERAS ...myslim ze toto plati aj v tvojom pripade mozno bx si mohol skusit jest menej a zdravsie (nie vsetko myxovat(

niektorá

Súhlasím s doubledog,daj sa poriadne vyšetriť u lekára,či nemáš poruchu vstrebávania živín..celiakiu,alebo nejakú potravinovú alergiu-napr.aj na to mlieko,čo píšeš že piješ..niečo sa dá zistiť aj z krvi, stanovia sa protilátky..alebo lepšie, nech ťa dr.pošle gastroenterológovi, ten posúdi...a potom keď nepomôže lekárovi,čo sa zaoberá bližšie výživou..
Máš 18,to si schudol,alebo si bol vždy taký chudý, alebo rýchlo si až v posledných rokoch narástol?Rodičov máš akých?vysokí,chudí?

dominicccka

ty kks malo kto ma take spalovanie...viem ze ti to nieje prijemne ale tak m ozes byt aj celkom rada..a ak mas niekoho v rodine tak chudeho ako ty tak si asi po nom...spoluziackyna mamina bola gymnastkou a jej dcera-moja spol.tiez je na tom tak ze nemoze pribrat su na to lieky..tak sa popytaj doktorky

doubledog

zjavne mas problem s vyuzitim prijateho jedla
nesustreduj sa na mnozstvo jedla, ale na schopnost tvojho tela spracovat ziviny

daj si spravit nejake poriadne vysetrenie u niekoho, kto tomu aj rozumie

martinaT

podla mna nemas v poriadku travenie...darmo ze ti lekari zobrali krv urobili gastrologicke vysetrenie ,ale to neje vsetko...sondu ti robili?
podla mna sa ti nevstrebavaju do tela vsety zivivy...a co sa tyka hladu,mavas ho stale?alebo jes ,,nasilu,,?

ellie

hmmmm - asi som necitala pozorne.. a nestastny nezostava ti nic ine, len sa dalej snazit, vaha mozno nabehne postupne aj s vekom..

lu.lu.lucka

Nešťastný. nerob si z toho ťažkú hlavu. Každý vyzeráme nejako, nikto nie je predsa dokonalý. Ja mám ten istý problém. Aj mne to vadilo a trápila som sa kvôli tomu. No teraz to už neriešim. Už by som povedala, že som šťastná s mojimi "mini kilami". Hoci mi to robí šarapatu (ťažko na seba kupujem nohavice). :D Stretávam sa s ľuďmi, ktorí trpia nadváhou, skúšajú rôzne diéty, atď. A ty môžeš jesť, čo sa ti len zachce a nemusíš mať pritom výčitky svedomia. ;o) Takže si radšej užívaj život a nerob si vrásky kvôli tvojej váhe. =)

hmmmm

ale on predsa napísal, že osobného trénera má...ale podľa mňa toto nie je zdravá strava, veď toľko tuniaka, to je strašne veľa soli...ťažko radiť, ale v každom prípade sa treba stravovať zdravo, len v tvojom prípade vo väčších množstvách. na raňajky nezjedz 2 rožky, ale 4. Kúp si v lekárni riboflavín, ten podporuje chuť do jedla.