srdiecko

Príspevok v téme: srdiecko
keka

moze mi niekto poradit? mam prilis rychly pulz srdca, v pokoji bezne okolo 90 alebo aj 110 a dost ma to obtazuje, najma ked srdce bije silno, sa mi az trasie tricko...tieto stavy asi nie su stale, ale urcite velmi, velmi caste, alebo to uz po dlhej dobe ignorujem...? nie som stresovy typ, nemam ziadnu uzkost a ani nie som v situacii, ktora by nieco take vyvolavala...som vyslovena flegmaticka a srdce mi takto bije ajked v pokoji lezim... a to uz nehovorim o tom, ked sportujem, alebo sa nebodaj zrazu zlaknem...ma niekto s tymto dake skusenosti? dakujem

Kardioklub SK

Možno by bolo dobré si pozrieť www.kardioklub.sk , kde sú rôzne informácie o ochoreniach srdca a živote kardiakov. Tam je možné poslať aj podrobnejšiu otázku, na ktoré odpovedajú odborníci.

petra 1990

prosim vas poradte mi!v poslednych mesiacoch mas zvysenu činnost srdca a vcera to prerastlo do silneho bitia
. neviem si mam mysliet, pretoze sa bojim co to moze byt.a takisto ma niekedy zacne pichat pri pravom prsniku.prosim napiste mi co s tym!

ivana28

No aj ja posledne dva tyzdne mam tiez pocity zvyseneho busenia srdca, aj trochu ma picha v srdci..a mama len 22 rokov..asi by trebalo zajst k lekarovi..Ale neviem ci to nie je z chrbtice..

evica

toto iste som dlho prezivala, kym mi zistili choru stitnu zlazu, ale moj bratranec mal tieto iste pocity a zistili mu tachykardiu. nezanedbavaj to. obvodna bude vediet kam s tym.

zlatka

normálne som išla k obvodnému,ten ma poslal okamžite k srdciarovi,tam mi zistili vysoký tlak a hned povedal že je to štítna žlaza.Potom na endokrinologiu,sono,a zvýšená činnosť štítnej žlázy

katika88

Moj priatel ma tiez take silne busenie srdca obcas a tiez ma zvysenu cinnost stitnej zlazy takze daj sa vysetrit ci to tiez nemas lebo v tom pripade su lieky nevyhnutne!