SVADBA

Príspevok v téme: SVADBA
sandria

Aký máte názor na svadby mladých 19-21 ročných ľudí? Myslíte si keď dvaja stvoria dieťa a nemilujú sa mali by byť spolu iba kvôli dieťaťu? Mám 18 rokov a sme s priateľom už vyše tri roky, viem budete si myslieť, že pubertiačka, ale rozmýšlali sme nad svadbou ak nám to pôjde takto ďalej ako nám to ide chcem vedieť váš názor

_Marek

slaba chvila.
ak si clovek hned na zaciatku stanovi nejake podmienky byvania a snazi sa ich splnit potom bude fakt spokojny.a ja vravim ze so svokrovcami ci rodicmi sa byvat proste neda ak sa chcu dvaja vziat.
premna nezlucitelne so zivotom.
mam skvelych svokrovcov no lihat si do postele stym ze vo vedlajsej izbe spia svokrovci no neviem neviem.
vlastne byvanie je dolezite.hoc aj jeden a pol izbak.nam by to teda urcite stacilo na zaciatok.teraz ked uz mame dcerku tak potrebujeme trochu miesta ale tak ved ludia ziju aj v inych stiesnenych podmienkach.
ak by sme mali zit s mojimi rodicmi uz sme asi na psychiatrii vsetci.
som rad ze aspon byvanie mame podla svojich predstav ked uz samotna svadba nevysla uplne tak ako sme chceli.
aj to som chcel povedat ze nenechajte si zasahovat do priprav na svadbu od vasich mam, svokier ci kamosiek lebo to dopadne ako unas.asi 150 ludi a polovicu sme nepoznali lebo ich pozvala moja mama.no a neboli sme z toho nadseni.ale obrad vysiel aspon tak ako sme chceli.
a samozrejme rozlucka so slobodou :D

InLoweee

Marek - tak si to krasne napisal az mi slzicka vysla. Kiez by kazdy chlap bol taky ako aj ty! Tisko zavidim tvojej priatelke :) .. ale nie-hi, ....budte stastni, dnes je takych ludi bohuzial maalo....

_Marek

ja som chcel kazdopadne povedat ze som asi nikdy v zivote neurobil lepsie rozhodnutie ako bolo ozenit sa s mojou teraz uz manzelkou.
a vela ludi vravelo ze som debil a ze uz od nudy neviem co robit a kam dat peniaze ked sa tolko staram.ale ja som vazne pustil slzu na nasej svadbe a nehanbim sa zato lebo som drzal za ruku a pozeral sa do oci zene o ktorej som si isty ze je moja nie polovica ale este viac lebo vie presne co chcem povedat,urobit,naznacit atd.a to su veci ktore ma presvedcili otom ze je moja.nie to ci sa pozrie za niekym inym alebo ci bude skakat ako ja piskam ale prave preto ze staci ze sa namna pozrie a vie co si myslim.

no a to je dolezite ta istota a ten cas ktory& musite vyckat aby ste mali svoje byvanie je uz malickost.
drzim palce

usiko

marek,

drziim vam palce, abz vam to klapalo az do smrti....ale aj vy ste este mladucki...mozno my sa mohol ozvat niekto starsi, kto ma skusenosti so sobasom v skorom veku....ci uz pozitivne alebo naopak....

sandria

marek: presne tak to je musime si najprv nasporit s rodicmi alebo svokrovcami urcite byvat nechcem lebo mam sesternicu ktorej sa presne kvoli tomuto rozpadlo manzelstvo. Priatel ale momentalne robi v zahranici a pomaly si zaciname setrit tak je to otazka este min 2-3 rockov, aj kvoli tomu ze ja mam este skolu a poom chcem ist na vysku. Dietatko zatial neplanujeme niesme dostatocne zabezpeceny, a chceme si najoprv vybudovat karieru a potom dieta.

_Marek

Dee to mas pravdu.mam dobru pracu a preto som sa aj odhodlal ozenit.ak by som si nebol isti tym ze mam svoju zenu kam priviest a hlave do vlastneho asi by som pockal.teda urcite.vlastne byvanie je velmi dolezite pretoze zasahovanie rodicou ci svokrovcou do manzelstva svojich deti dokaze narobit velku sarapatu.

Deeee

Marek , klobuk dolu, ze sa ti v 21 rokoch podarilo zabezpecit vlastne byvanie. Musis mat velmi dobru pracu, ak sa vam to vydarilo. Lenze ni kazdy ma taku moznost. Skor je to vynimka

_Marek

my sme spolu zacali chodit este asi ako deti.ked mala manzelka 14..cize sme boli fakt decka a bola to prva laska v mojom zivote a myslim ze aj posledna.nie som ten typ ktory sa vsade vychvaluje svojimi planmi a velmi som ani nechcel aby to vsetci vedeli.proste som vedel ze je ta prava a poziadal som ju o ruku.mali sme to tazsie aj preto ze ja som zo zapadu a ona zila s rodicmi na vychode.ale aj tak som vedel ze chcem byt snou.skoncila gymnazium a hlasila sa na medicinu do ba takze sme vedeli ze ak ju prijmu bude byvat na zapade.no a ked sme sa vzali o 4 mesiace otehotnela.teraz ma nasa dcerka 9mesiacov.
a nic som nikdy neolutoval.a ja este stale studujem a pracujem.

podstatne je este ze ci mate kde byvat,byvat s rodicmi alebo so svokrovcami vobec neodporucam.my sme od zaciatku byvali vo svojom a tak je to aj dobre.je to dolezite pre vas zivotny system aky si zvolite.aj kvoli malickostiam.