ktory epilator je naj?

Príspevok v téme: ktory epilator je naj?
wawa

Potrebujem poradit - aky epilator (znacka, typ) pouzivate? Ziletky ma omrzeli. Na radu kamaratky som si kupila Braun silk-épil Eversoft - je mozne, ze po dvoch dnoch mi uz rastu chlpky? Ona ma po pouziti pokoj tri tyzdne a ja ani dva-tri dni? A este - je vhodnejsie epilovat nohy pred ci po kupeli? Po kupeli su vraj chlpky maksie a ide to lepsie... uvitam akukolvek radu.

wawa

voskovych pasikov sa bojim, neskusala som :) ale dakujem za rady... dikyyy:) viem, ze kazdej rastu chlpky inak rychlo a v inej intenzite ci kvalite. ale tak dva dni dva tyzden, to je celkom rozdiel :)

07natuska

ja som si teraz kupila phillips 6530 a som snim dost spokojna bol k nemu aj holiaci strojcek ale ten je podla mna uplne na nnic no epilator je vyborny:))

bublik

no mne voskove pasiky vobec nebrali chlpy... :-) hardcore :-) ale skus to s tou masinou viac krat a poriadne, ja mam rowentu, tu najlacnejsiu aka existuje a som spokojna. tie chlpky ktore citis, to su mozno tie tensie, ktore ti to nevytrhlo aj s korienkom ale iba odtrhlo, ja tiez nemam po depilacii dokonale hladke nohy ako po oholeni, ale chlpky mi rastu omnoho jemnejsie a bledsie, a tie tensie mi to ani nezoberie, takze to ostane take prirodzene ale zaroven pekne a po dvoch tyzdnoch sa epilujem nie preto, ze by mi dovtedy nic enarastlo, ale preto, ze su tie chlpky take nenapadne, ze si ich vsimnem az po dvoch tyzdnoch (aj to su asi iba styri na rozdiel od povodnych dvesto) takze tak.

kvietok_7

Ja mam epilator značky philips a je dobrý ale podla mna to nezáleží od epilátora,to ako ti chlpky rastu mas isto dedicne tak sa nemozes porovnavat s kamaratkou ale skúšala si voskové pásiky?Sice to bolí ale nohy ti vidrzia hladké min.2týždne.