Ako presvedčiť rodičov??

datelinka

cristi, ale však na výšku máš čas ešte celé 4 roky. dovtedy sa veľa zmení, možno aj tvoj záujem o školu, možno aj postoj rodičov, možno si nájdeš lásku v mieste bydliska a nebudeš chcieť tak ďaleko.... nechaj to zatiaľ plávať voľne prúdom, počas štúdia na gymnáziu alebo strednej škole sa uvidí.

dadusQa

ajj ja chcem ist na tu skolu do KE alebo NR ja som z TN..mna na intrak aj pusitia alebo w KE sem byvali a mam tam rodinu..len sa neviem rozhodnut ci do KE alebo NR...ktora je lepsia????? hmm oodp...plllsky:D:D:D:D::DD:D:D:D:

anna_098

najskor som necitala vsetky prispevky, tak som si myslela, ze ti ide cisto iba o tu skolu:)), ale aj tak ti drzim palce aby sa ti to podarilo :)

annka_098

ahoj aj ja som chcela ist na tu skolu ...vlastne uplne od malicka ale teraz ma to akosi preslo...ale to je jedno terz .. a je tato skola aj v brne nieje to blizsie? :)).... no a nechcem ta odradzat je to dost tazka skola, vsak to asi vies a po skole aj tak nemozes byt hned pani veterinarka ale musis niekolko rokov praxovat u veterinara a pokym nemas znamosti ta tazko niekto zoberie, tiez musis mat peniaze, aby si si mohla otvorit vlastnu ambulanciu, mat auto, aby si mohla jazdit k prípadom ...atd a navyse veterinarov je dost a bude dost tazke sa presadit, vsak aj u nas su az 3 ...

qaulla

ja som mala ten istý problém, bývam pri Bratislave a veľmi som chcela ísť na výšku na veterinu do Košíc alebo do Brna. Avšak ja mám doma 3 psov a ešte aj iné zvieratá a tak naši ma uzemnili tým že ak si zbalím vštky svoje zvieratá so sebou, tak kľudne môžem ísť. Neboj, musíš ich presvedčiť, že na to máš, je to tvoj životný cieľ, presvedč ich o tom, že si zodpovedná a že sa vieš sama o seba postarať a myslím, že ťa pustia. Aj maň nakoniec pustili, ale na výšku ma tam neprijali, tal som vyštudoval nakoniec policajnú akadémiu v bratislave. Po jej skončení som ešte na veterinu chcela ísť, ale bola bvy som už dooosť stará, kým by som ju doštudovala. Ale zvieratá sú aj budú mojím koníčkom. tak ti veľmi držím palce_:-)

Cristi

melon....a ece tam chcem ist aj pretoze je tam dobry zensky futbalovy klub =).....a veterinu chcem studovat pretoze milujem zvierata a chcem im pomahat