Holter - neviete aké baterie je potrebné kúpiť? please!!!!

ceky

ludia, oni mi dali domov holter na krvný tlak... síce mi zmerajú tým počet úderov ale vôbec ich netankuje že môj problém je v občasnej nepravidelnosti úderov... nie som odborník ale aj blbec si domyslí že na to treba EKG holter alebo ako by som ho nazval...a nie tlakomer!!! kua toto zdravotníctvo.... človek aby sa rovno zakopal...a baterky treba alkalické...viac k tomu nezradím... záleží od druhu prístroja(počet a veľkosť je individuálna)...ja mám dve tužkové... alkalické duracel 1.5V...

loujou

baterky? no u mojej kardio to je tak, ze som dostala aj baterky s pristrojom - nabyjatelne, a tie som im aj musela vratit a potom si vypytali poplatok za celkove pouzitie pristrojov (dva holtery naraz som mala)

vikas26

skadiaľ si? Ak z BB tak tam si baterky nosiť nemusíš, ale myslím si že ani inde nie, pretože oni ti na mieste predajú podľa typu prístroja. robím s tým tak si myslím že je to všade rovnaké.

baterka1

Bola som tri krat na Holter a pokazde mi kazala tieto ENERGIZER.Nikdy sme nemali problem,ze by nevydrzali 24 hodin.Tak vela zdaru zajtra :)

ceky

jj...baterky si musíš doniesť ... ešte jej ráno zavolám a kúpim...nevadí;)...dik za rady... je to asi individuálne lebo sú rôzne zariadenia...

baterka

Ja som mala pokazde ENERGIZER tuzkove baterky.Vyslovene tie mi doktorka kazala.Neviem,aky typ Holtera ma tvoja doktorky,mne vtedy kazala 3 kusy.