Ryor kozmetika

lucy71

Nedavno som skusila ryor aknestop a zatial som velmi spokojna. Produkty niesu az take drahe a mne osobne pomahaju. Kupovala som na internete, lebo u nas nemame nikde kamennu predajnu. Kupovala som na www.tany.sk pretoze maju asi najlacnejsiu dopravu

Helka13

Používam krém RYOR s fytosfingosinom z rady Aknestop asi 2. mesiac. Musím povedať že to je zatiaľ najlepší krém aký som používala a to som ozaj vyskúšala aj drahé krémy od Vichy, Biodermy, Eucerin, La Roche atď.
Používam ho ráno aj večer a moja pleť sa oveľa zlepšila, nezapaľujú sa mi póry a vyrážky sa mi netvoria (iba keď mám PMS :-) ). Rýchlo sa vstrebáva, hydratuje a nezmastňuje a krásne vonia. Navyše tá cena je úplne super. Odporúčam vyskúšať.

ivana456

Dufam, ze sa to tu nehemzi reklamou na Ryor.
Ja kremy striedam a je medzi nimi aj nocny s cervenym hroznom. Ten mi teda sadol. Ale ja neriesim akne.
Treba skusit.

sibii

Ahojte :) ..chcela by som sa opýtať kde sa dá ryor kozmetika kúpiť (okrem internetu)..mám preštudovanú stránku ryor.sk a aj som si z nej chcela objednať, no keď som videla poštovné, tak ma až striaslo..tak sa chcem opýtať na nejaké drogerie v Košiciach :) ..ďakujem.

lochness

ja mam zatial par vyrobkov z rady Aknestop, pouzivam ich este len kratko tak vysledky este neviem povedat, kazdopadne sa pouzivaju velmi prijemne :)

inak teraz je na FB aj stranka Ryor Slovensko a spustili aj slovensky e-shop, tak sa baby mrknite

muchotravka

musim sa pridat ku kladnym ohlasom, odkedy pouzivam kozmetiku ryor, mam ovela lepsiu plet, kvoli citlivosti nemozem pouzivat hocico, ale ryor pripravky pre citlivu plet mi velmi vyhovuju, najma krem Ryamar, to je zazrak :)