Hladam kamaratku na prechadzky...

kamaratka11

Mna to tak napadlo,ked ludia si tu pomahaju,radia si navzajom je to taky iny svet,ale je to dobre,ze aspon takto su niektorý ludia v kontakte s druhými.Nie každý má štastnu rodinu,alebo kamarátov,vieš bonbonik,mozno raz pochopiš.Ja mám naštastie aj dobrú rodinu aj priatelov,ale vzdy sa viem vcitit aj do situácie iného človeka a to dosť dobre.A priatelstvo je tá najkrajšia vec na svete a nikdy nevieš,kedy kde a akým sposobom stretneš možno toho naj priatela.No nie.

kamosska

Kamaratka,

myslím, že robíš dobre. Dobrí kamaráti sú na nezaplatenie a ja osobne mám x kamarátov práve cez zoznámenie prostredníctvom internetu. A sú to vzťahy, ktoré trvajú už roky. Inak ja som zo Zv:)

kamaratka11

bonbonik ja som sa len opytala,nemusis hned útočit.Ja s tym nemam problem sa s niekym aj takto zoznamit,ked s tym maš problem ty nemusiš ani reagovat na ten članok,nikto ta o to nežiadal.V zivote sa može aj tebe stat,ze stratiš prácu a nebude sa ti nova črtať a všetci kamaráti budú v práci a ty sa budeš doma nudit,tak tu neodsudzuj ludi.Bruno to pochopil dobre.

Bruno333

Tak zrejme ide o to, že sú všetci zrovna v práci. Inač neviem prečo by to bolo v dnešnej dobe čudné-kamarátiť sa, keď si ludia hladajú cez net aj vážny vzťah...

bonbonik

to myslis ako vazne ?...a ked si taka dobra spolocnicka, to ako nemas vlastnych priatelov s ktorymi by si isla von ? to si ich musis hladat na nete ?

ak ich nemas, tak si najprv najdi tu pracu, tam niekoho mozno spoznas, a mozes chodit na prechazdku s nimi.

a este. ty by si dokazala ist s uplne cudzim clovekom len tak niekam na turu sama ? ja by som sa asi bala a pripadalo mi to cudne ...