OVB

dalsi

mila slecna, alebo pani EH.

Verim, ze tomu, co pisete, verite. Skuste si vsak tie informacie aj preverit.

1/ robite financnu poradkynu ? Po novom, mate aj registraciu financneho poradcu ?

2/ ako dlho robite financne poradenstvo ?

3/ studovali ste ekonomiku ?

4/na zaklade coho si myslite, ze ste dobre informovana o financnom trhu ?

Pisete, ze ste sa v OVB naucili perfektnej financnej gramotnosti. Z hladiska ekonomiky je ta gramotnost nieco, ako ked naucia prvaka pisat. Uplne zaklady. OVB a podobne MLM firmy sa orientuju na zaciatocnikov a ludi bez financnej gramotnosti, ktorych mozu lahko ovplyvnit, nakolko ich uroven financneho vzdelania je ziadna, alebo minimalna. Pracuje sa systemom, aby agent vyuzil kontakty a urobil zmluvy najlepsie svojej rodine a okoliu. To je system, ktory funguje. Je to masova produkcia pre osoby s nizkou financnou gramotnostou, ako im podstrcit podpriemerne produkty, na ktorych sa zaraba. Sluzby nie su zadarmo. OVB dostava za ich sprostredkovanie velmi slusne zaplateny podiel, ktory zaplati klient v cene. OVB tvrdi, ze je to to najlepsie na trhu. Neni. Pretoze niektore institucie neponukaju, lebo im nedaju sprostredkovanie, neuzatvoria s OVB zmluvu. Je to len to, co ponuka OVB, co je pre nich vyhodne. Mimochodom, OVB neni jedina spolocnost, ktora robi podobnym sposobom, je ich viac. Moze sa najst par jednotlivcov, co to myslia dobre, ale ten system ich smeruje presne tam, kde ich firma chce mat.

eh

Pracujem v ovb. Teda ak sa to tak da nazvat. Je to len spolocnost ktora nas zastresuje. Vy ktori str nespokojni:napr v tescu su vzdy len mile predavacky? Podla mna nie. Nase skolenia niesu o tom ako spravne vymit klientovi mozog ale byt co najlepsi a vediet co najlepsie poradit aby ti clovek veril a robit mu servis ktory je bezplatny a ludia somnou spokojni sa mi ozyvaju stale a ja ich priebezne informujem a som velmi dobre informovana o fin. Trhu ktory sa len tak btw stale meni. V ovb som sa naucila perfektnej financnej gramotnosti, dostala som certifikovanu prax mam perfektne up,zp a moj priatel a cela rodina tiez +hypoteky leasingy bezbe ucty a dokonca aj II. Piliere. My nepotrebujeme na klientovi zarobit. Ale ten skvely pocit ked pride zena po dvoch rokoch a opyta sa ma ci by som neporadila jej sestre so.sporenim pre dieta ktore caka je to pre mna najlepsi pocit. NEHADZTE NAS DO JEDNEHO VRECA PRETOZE AK 10-TI BOLO ZLI MY DALSI 50-TI K NIM NEPATRIME !!!!!!!!!

AdamKrt

Panther:

financny poradca OVB. Istu dobu som to chcel robit, kym som neprisiel na metody, akym robia toto poradenstvo a nesedelo mi to. Potom som bol ich klientom, ale tiey to nebolo nic moc.

Financny poradca OVB, vobec NENI NEZAVISLY a NEMA vseobecny prehlad na trhu. On ma iba to, co mu OVB podstrci. Zaujimave napr. bolo, ze sa stavalo, ze akcionar s vacsim vplyvom napr. podstrkoval do OVB, nech presadzuju jeho produkt, aj ked vedel, ze su ine, pre klienta vyhodnejsie. Taktiez niektore produkty co existuju su vyhodnejsie, ale OVB nema s danymi spolocnostami zmluvu, pretoze tie to poskytuju same a nie cez prostrednikov.

Takze vonkoncom nejde o objektivne poradenstvo.... OVB navyse poskytuje take druhy investicii, kde je ozaj mizerny vynos a otazka poradcov, to je tiez na debatu, ked prijmu hocikoho /alebo prijmali/.

U poradcov to vacsinou dopadalo tak, ze ti odporucali tie produkty z ktorych mali najvacsi vynos a mnoho z nich vobec nekonsolidovalo stavajuce investicie, ale ponukali ich klientom uplne bez rozmyslu /teda s tym, aby oni zarobili/.

poistovak

Brate, Ty si uz strateny ... Tebe uz uplne vytreli mozog ;(
"Správny fin.poradca nastaví produkt tak aby on stoho mal minimum a klient maximum." Opytam sa priamo : " Je mozne zarabat take nemale zisky z toho, ze nastavis produkt tak, aby si Ty mal z toho minimum ??? "
Ale aby som bol objektivny, OVB nema zlu myslienku, len kopu OVB-poradcov sa tym neriadi ...

Panther

Firma OVB je na trhu 40 rokov,keby nebola úspešná trh by ju sám vyselektoval.A čo sa týka finančných poradcov tak niekto sa volá Jano,Fero,Mišo a oni samy sú firma nie OVB ich len zastrešuje po právnej a legislatívnej stránke.Tiež mám odpoveď aj na rodinu...keď rodina odvrhne človeka iba kvoli tomu že pracuje v úspešnej firme tak je to trošku na zamylenie ale budiš,ale keď už človek začne byť v danej firme úspešný vtedy je už odrazu jedno v akej firme pracuje zaujímavé nie??? tiež pripomínam že firma je lídrom na trhu nielen na SR ale v celej Európe a má viac ako 3 milióny spokojných klientov a to už o niečom svedčí.Myslíte si že je to MLM??? Hlúposť največší MLM je klasické zamestnanie a to už len stoho dovodu že svojmu zamestnávatelovi spravíte mesacný obrat 100 000sk a vy stoho dostanete 10 000sk a vas zamestnavatel sa tesi ze nasiel takeho debilka co nanho maká!!!
Rozdiel medzi pracovníkom inej fin.institúcie/banky,poistovne,stavebne sporitelne...atd.../ je asi takyto:clovek s fin institúcie vám može ponúknuť iba tie produkty ktore ma dana institucia aká je pravdepodobnost ze vás posle ku konkurencii??? ZIADNA pretoze ma mesacne splnit neaky plan a splni ho za kazdu cenu aj za cenu najvyssiu poskodenie klienta tym ze mu uzavrie nieco co ani chudak klient nepotrebuje a zmluva pracuje v vprospech institucie a nie v prospech klienta!!! Financny poradca s OVB má všeobecny prehlad nie je od nikoho zavisly a pritom predsa moze spolupracovat so vsetkymi financnymi instituciami...Rozdiel je v tom ze ma neustaly prijem informacii lebo fin.trh sa neustale meni.ˇšetrí vám čas a to najdolezitejsie aj vaše peniaze...Správny fin.poradca nastaví produkt tak aby on stoho mal minimum a klient maximum.Ked pride kvam nemam rad to slovo hnusi sa mi/poistovak/ snazi sa na vas emocne vplyvat a predat vam nieco,ci sa mu to podari alebo nie uz ho nikdy v zivote neuvidite,kdezto vas fin poradca s OVB pri vas zostava do konca zivota stara sa o vas a minimlane dvakrat do roka vas informuje a stretava sa s vami aby vas oboznamil so zmenami na fin.trhu. Pomocou OVB si ludia dokážu splnit svoje sny,ciele...A najlespie na to je to ze je to bezplatne...za sluzby OVB sa v Nemecku platia nemale peniaze!!!

andie211

Ahoj, Som majiteľkou maklérskej spoločnosti, najviac obchodníkov k nám pršlo pracovať práve OVB. Totižto mám skúsenosť takú, že s porovnaní s nami majú asi polovicu provízii vyplatených ako mi dávame našim obchodníkom.No a ani neovládajú dostatočne produkty jednotlivých poisťovní ani bánk. U nás nemusia sa zúčastniť naši obchodníci na školeniach, školíme ich sami,nemusia nám produkciu týždenne ohlasovať, proste sme celkovo dobrí tím s dobrými odborníkmi ja s nimi chodievam ku klientom na začiatku a vykonávame celkový servis pre našich klientov. No keby Ťa zaujala naša spoločnosť, napíš na mail, radi príjmeme dobrých obchodníkov.
Papá
Andi

98ronika96

Ahojte tak som to nakoniec skusila a je to velmi dobra spolocnost... Pacia sa mi skolenia a aj akademia vzdelavania... Vrelo doporucujem inym...