je to dôvod na rozchod?

Príspevok v téme: je to dôvod na rozchod?
Fuxsko

Priateľka bola na "babskom záťahu" v jednom podniku. Povedal som si, že ju tam v noci prekvapím, no našiel som ju tam opitú olizovať sa s cudzím chlapom. Odišiel som preč a ona ani nikto si nevšimol, že som tam bol. Teraz neviem či jej to povedať? Ak áno je asi po vzťahu, ak nie je to slabošské a ako keby som to toleroval.

EEEEE

Fuxsko nečitala som si čo ti iny radili

ale podla mna by si sa jej mal opytat ako bolo a tak a uvidiš či ti povie pravdu, alebo nie

janekMY33

jasne ze rozchod ani o tom neuvazuj ze sa knej vratis lebo raz to dovolis a bude potom chodit aj do postele s druhima

enia

Mozno to nie je o jeho absolutnej nedovere a svoju babu casto sledoval. Clovek ma obcas nejake nutkanie a urobi co nikdy nerobil a zrazu zisti preco. Presne ako mozno tento chalan. Ak to robi casto, tak to nie je dobre. No jednoznacne zlyhala v ich vztahu ta baba! A podla mna to dovod na rozchod je. Predpokladam, ze obaja maju tak do 22 rokov. Aj ja obcas zajdem s babami na damsku jazdu. Priatel mi prejavi doveru, lebo vie, ze ho lubim. Ak ked sa bavim s babami a chlapi len tak po nas zizaju, viem ze doma mam svojho milacika, na ktoreho sa velmi tesim. A aj keby som bola opita alebo pripita, nebudem sa olizovat s niekym inym. Nie som egoista a nerobim druhym to, co nechcem aby robili mne. Zvlast ked viem, ze by som priatela tym zranila a zradila.

AdamKrt

Presne ako pise Linnda_260.

Ak to nemysli vazne, tak sa bude len tak bozkavat. Nechaj - co Ti povie, ze tam robila. Potom povedz, ze vies co tam robila naozaj a nech to zopakuje znova, ak klame. Ak sa bude pytat, povedz, ze niekto Ti nieco hovoril. Ked sa bude este vytacat, tak potom povedz, ze si to videl na vlastne oci a ziadas vysvetlenie.

Ale naco aj vysvetlenie - ved je to ocividne...

Zenska jazda, nejazda - nikto sa nema mimo partnera s niekym oblizovat. Kto nieco take urobi - nema moralne zasady a nemysli to vazne. Pokial to Ty myslis vazne, tak je to iste dovod, aby si ju poslal kadelahsie...

Linnda_260

Každopádne dôvod na nedôveru. Ako jej po tomto budeš dôverovať nabudúce? Ostane to v tebe ako tŕň, vždy budeš pochybovať. Sebe polož tú otázku: Chceš existovať v takom vzťahu, kde neveríš partnerke?

Keby som bola ja na žúrke a bozkávala sa tam s iným, určite to nemyslím s tým svojim vážne. Ale to je môj pohľad.

notka

ja by som sa najprv spytala, ako bolo, ci ju tam nikto nebalil, alebo ona niekoho, surovo, a podla toho, co by povedala, ci by sa sama priznala, by som to riesila, ale povedala by som, ze som ju bola prekvapit, a ze tym co som videla ona prekvapila mna.samozrejme ide o to ci si ju fakt chcel prekvapit, alebo si ju siel spehovat..

fatka

to ze o tom vies jej povedz urcite lebo vzdy ta to bude stvat a nikdy to nevymazes z hlavy...ale to ze o tom nevie ze si ju videl ta stavia do blbej pozicie podla mna. Teraz budes ty ten ktory jej neveri, kontroluje ju a ani ju nenecha sa zabavat s kamoskami....ja byt uz v tom bare tak sa jej ukazem minimalne jej ustipacne zakyvam alebo poprajem prijemny vecer. Samozrejme neriesila by som to tam...ale by si aspon ty videl ako ona bude reagovat na druhe rano...podla toho by si aj skor usudil ci to bolo len posmyknutie alebo bezna vec....