Bojim sa svojej mamy!

Príspevok v téme: Bojim sa svojej mamy!
Zita38

Moja mam na mna pravidelne a bezdovodne hulaka, nadava mi a sprava sa velmi skaredo.zvycajne to trva hodinu, z coho som vzdy velmi smutna.den aj noc placem, pretoze ma boli, ze si o mne mama mysli priserne veci. starka aj krstna sa uz pokusali o tom s nou hovorit, ale situacia sa len zhorsila a mama na mna nadalej krici. mimochodom, v mojom zivote je vsetko ostatne v poriadku, nie som citlivejsia ako ostatni, ale takymto tempom sa vsetci skor ci neskor zblaznime. velmi rada by som tuto situaciu vyriesila, ale ako ju mam vylakat k psychologovi? bude to velmi tazke, pretoze ona nikoho nepocuva a v pooslednom case sa jej zacinam bat, lebo uz ma zacina ja bit.

jajka001_

suhlasim s mullerinkou, ak to nie je psychicka porucha, ventiluje si na tebe stres. nevies sa branit, si lahky objekt. ked zacne najblizsie na teba bezdovodne kricat, nereaguj na nu, zavri sa do izby, odid...ak ta zacala aj bit, pohroz jej ze to nahlasis. ak sa ani tak neuvedomi, nahlas to...co uz. ked pride vyssia autorita, mozno sa uvedomi...nenechaj sa trapit

mnamka257

skus svojeje´mame vysvetlit, ze ti to vadi a znizuje ti to sebavedomie-skratka to nema na teba dobry vplyv.pokial to nebude chciet pocuvat a zacne na teba zase kricat, napis jej to v liste alemo jej napis mail-tak ta nebude moct porusovat.pokial to nepochopi tak s nou asi nieco psychicky nie je v poriadku .zavolajte ku vam psychology, aby nemohla protestovat ze k nemu nejde.takto pride on priamo za nou.a nebud smutna

karioll

zita38
ak 38 je tvoj vek,tak ries na policii,aj psychicke tyranie je tyranie,moze jej byt sudom ulozena psychiatricka liecba,je to na vasu,ale aj na jej ochranu

hju.

teraz som si všimla poslednú vetu, že už ťa začína aj byť. Okamžite to musíš nahlásiť - buď je duševne chorá a musí sa liečiť, alebo je zdravá a vtedy patrí do väzenia.

hju.

Hovorí sa tomu PSYCHICKÉ TÝRANIE a je to TRESTNÝ ČIN. Ty ju môžeš kľudne nahlásiť na polícii (veď máš dokonca aj svedkov - starkú a krstnú). Alebo môžeš urobiť takú vec, že keď bude mať zasa jeden zo svojich záchvatov, necháš zapnuté nahrávanie na mobile a budeš mať dôkaz. A ak sa bojíš alebo ti je to trápne, pretože ona je tvoja matka, tak mysli na to, že ona sa ako matka nespráva. Prečo by si ty mala brať ohľad na ňu, keď ona na teba neberie??? Veľa šťastia.

zuzana12345

zitka a čo na to tvoj ocino,neprežila mamina v poslednej dobe nejakú traumu?Porozprávať sa s ňou asi nemá význam,keď píšeš že nikoho nepočúva.To jej správanie už trvá dlhšie,ale bo len od určitého času.

mullerinka

Ahoj. Ak je to naozaj bezdovodne, ako pises, je to celkom vazne. U mna to bolo tak, ze ako prva som skoncila u psychologa ja a ten sa snazil mi pomoct napravit vztah s mamou... no a ked to neslo uz inak, jednoducho si zavolal mamu na pohovor (bezo mna.) neviem, co jej povedal, ale s mamou sa mi vztah zlepsil, hoci to obcas este zaiskri, ale to uz len vynimocne a isto nie bezdovodne... takze asi tak, inak poradit neviem. mozno ma mama nejake problemy a krikom na teba ich ventiluje... ktovie.