zabudnute meniny

Príspevok v téme: zabudnute meniny
stela1967

Prosim Vas o nazor ze co by ste vy robili keby Vas priatel zabudol na vase meniny ani kvet mi nekupil a tak som cakala ze pridem z roboty urcite ma prekvapi tak ako ja zvyknem jeho tortou kolacmi svieckami atd prekrasnym vecerom ked ma aj narodeniny aj meniny ked mi druhy gratulovali robil sa ze nevie ze mam preslo par dni a nic ale pol dna je na PC kde vsade pisu kto ma meniny ale kde su odfotena hole baby tie nezabudne pozriet boli ma to je to pocit ako keby som mu bola lahostajna

Aduliena

Nie je to pekné, že zabudol. Žiadna výhovorka toto nevyžehlí. Sviatok nie je každý deň. Poradím všetkým jednoduché riešenie. Zapíšte svojim zábudlivým priateľom, partnerom do mobilov do kalendára všetky dôležité dátumy, sviatky. Zvonenie mobilu im pripomenie, že niekto má sviatok. Aj ja to tak robím. Mobil mi vždy pripomenie, kto z mojich blízkych a priateľov má sviatok a ja odošlem smsku.

moniiikaa

toto sa stalo aj mne. sice mi priatel volal asi 5x cez ten den ale ani raz si nespomenul. a ked sme boli spolu a chodili mi stale smsky, tak potom mu to doslo. a strasne ho to mrzelo.
ale nic si z toho nerob, ved su to len meniny a neviem ako ty, ale ja si myslim, ze ovela dolezitejsie su narodeniny.

smejko0055

Stela1967 ty si napísala, čo si myslíš o mojom probléme,tak ja ti tiež odpíšem. Podľa mňa sa s ním porozprávaj, nech vie, že ťa to trápi a bolí. Rozhovor je základ každého vzťahu. Okrem toho ja by som z toho takú vedu nerobila. Ja som tiež zabudla na mamkine narodeniny. Jednoducho mala som toho veľa a zabudla som. A keď chodí stále na ten počítač aj pol dňa, predpokladám, že ste manželia, tak mi nejak vyplň ten čas, ktorý by presedel za počítačom. Nech ti pomôže v domácnosti,keď bývate v bytovke. Alebo na dvore, na záhrade,keď v dome. Chodte na predchádzky, výlety.

alzbee

U mojho je to klasika..on je schopny zabudnut aj na vlastne narodeniny, ci meniny. Nieto este, aby si spomenul na moje,ci niekoho ineho...keby som mu ja aspon mesiac dopredu tak nepripominala, ze no, co mi poradis, ako mam oslavit narodky?, tak ho to fakt v dany den ani nenapadne, ze mam sviatok...on je uz raz taky. Prenho pojem cas a datum neexistuje...darmo mu mozem kupit aj diarik, aby si donho zapisoval veci...sice si ich zapise, ale aj tak ho neotvori...ale tak ja uz som si na to zvykla za tie roky, ze ma asi v zivote neprekvapi..

slnecnica24

co ti na to povedat? asi len tolko, ze nie si sama... moj byvaly sa na mna vykaslal na meniny, narodky a aj na silvestra ma nechal samu... hlavne, ze bol s kamosmi... niektori chlapi su fakt fest blbi a my s nimi nic nenarobime. Ak si ta nevazi na tolko, aby ti zagratuloval k meninam, tak pouvazuj, ci sa oplati spravat k nemu tak pekne ako sa spravas. Mozno si potom uvedomi, aky je k tebe.... a mozno si to uvedomi az ked bude neskoro... ako ten moj byvaly. Avsak prajem ti, aby ste si to vyriesili a aby sa to neskoncilo tak, ako v tom mojom pripade