Holé pupky u mladých dievčat - vysoké riziko

Príspevok v téme: Holé pupky u mladých dievčat - vysoké riziko
bubi

Mám 16-ročnú dcéru a tú vôbec netrápi možné riziko, ktorému sa dobrovoľne vystavuje obliekaním sa podľa poslednej módy, teda nohavice čo najnižšie a tričká čo najkratšie. Samozrejme bez pančúch a tielka, teda s holými ľadvinami. Počula som už o rôznych následkoch, ktoré si mladé dievčatá touto módou same privodzujú. Poraďte, ako nato, čo by bolo najvhodnejším argumentom????

spanielka

Ahojte, ja mam 15, v 14 som to zazila, krv v moci, strasna bolest krizov, odvtedy kazdy den silonky, v zime pancuchy, akurat v lete si odpustim.Ale u nas teraz taka moda - dlhe farebne pasikave tielka zastrcene do gatiek,potom v pohode kratke tricka aj bedraky..no nejaky ten sveter so sebou este a nemame problemy ziadna..alebo uz spominane dlhe tricka.
...,holka:vazne sa to neoplati,nestoji vam to za to zdravie.

holka

ja sa presne tak obliekam uz mozno3 roky a nic mi nebolo v dlhych trickach sa citim zle a takisto aj v nohaviciach ktore niesu bedrove skuste ju pochopit oblecte sa aspon na den tak ako sa oblieka vasa dcera vy sa v tom urcite budete citit zle tak ako vasa dcera sa citi zle v nebedrovych nohaviciach

...

... ze ich nahovorite, aby nosili tricko to by som verila, ale pancuchy urcite...ble ja ich neznasam a nenosim dodnes... a niektori sa tu tvarite, ako keby ste ich nosili denne ...
:-)

sonca

dievcata pochopia az zaziju, ja mam 21 a v 19 som zazila, pochopila som ze moje krasne opalene ploche brusko sa mi neoplatilo vytrcat..rano vstanem a 40 teploty, zapalena oblicka, sanitka do nemocnice a tyzden na infuzkach ani sa pohnut, neskutocna bolest...na 5 krizikov hnisu v moci, fakt strasna bolest, teraz sa bez tielka ani nepohnem ale uz mi to moze byt jedno lebo ma troska ofukne a zas ju citim ze ju mam...ale predtym som si to ani ja neuvedomovala a fakt by mi nikto nevysvetlil ...

kacenka88

Zdravim vás, no niejeľahké vysvetliť 16roč. pupertálnej babe, že je to pekné, ale v isté obdobie.Ale ak je rozumná, tak pochopí ak jej poviete , či chce mať deti, a či chce mať problémy s obličkami, veječníkmi a ...... či si uvedomuje ako škodi sebe a že ani jednému chananovi-ROZUMNEMU sa nepáči, ak mbaba má hole brucho v zime ak je +5 až -20 stupňov. a verím že to pochopí a že bude nosuiť pančuchy a tričko a na diske moze mať brucho hole:))))
VELA STASTIA :)

lala

ja som nejak extra pupok nevystrcovala))) ale aj to malo mi prinieslo vysledky...uplne to citim ked ma len kusok ofukne ze mam krce a bolesti.. a to mam len 20, alebo az?))

skusena

Tiez nosim konfekciu 38.Musim priznat ze je trosku problem kupit moderne nohavice a pulover aby mi vsade netahalo.Treba len trpezlivost a da sa to.Fakt si neviem predstavit seba vo svojom veku behat v bedrakoch.Vekom uz prisli problemy aj bez toho abz som v mladosti behala polonaha.Myslim si ye bz sa mohol najst ucitel ,ktorz v ramci biologie yada temu riyiko nosenia bedrakoch.Dievcata by museli siahnut po literature a dozvedeli by sa ze tam kde su neustale odhalene su nesmierne dolezite organy pre zivot.Mozno si to aspon tie rozumnejsie uvedomia.

jan_a

je pravda, ze take dlhsie veci sa tazsie hladaju, ale da sa najst. Mylsim ze je velmi tazke slecnam v tomto veku vysvetlit a presvedcit ich, aby si dali dlhe tricko a o pancuchach uz ani nehovorim .... je to takmer nemozne

cherry

Mám doma hneď dve dcéry s tým istým problémom, jedna si dala povedať a oblieka sa normálne a moderne dá sa to, ale problém nastal so staršiou nakoľko je vysoká a chudá všetko čo si kúpi tak je jej to krátke a samo, že na normálne rifle pre mladých nenájdeš hoci by si obehal celé mesto takže bedráče. V lete to ešte ide, ale teraz v zime? hoci sa aj oblečie teplo stále je ten chrbát holý stačí sa len trošku ohnuť. Najprv (hoci aj teraz) som ju okrikovala, ale má pravdu nemá si čo obliecť hoci má celú skriňu šiat k dispozícií.