caj s medom

karioll

bylinkovy caj by sa mal pit bez sladidiel,ked z nejakeho uchylneho dovodu si ho davas,tak obsahuje vela cukru a ma sa davat do vlazneho caju,teplota nad 40 stupnov nici vsetky pozitivne ucinky medu

AdamKrt

Ak sa bojis, ze priberies, tak si tam med nedavaj. Mozes skusit dat si do caju bylinku - Medovka. Alebo este lepsie - Stevia cukrova. Stevia neobsahuje cukor, ale je 300x sladsia ako cukor. Na rozdiel od umelych sladidiel ma aj vela inych pozitivnych ucinkov.

zahradkar.pluska.sk

klaudi

bylinkove caje by sa veru mali bez sladidiel, teda mozno aj bez medika :) ale zase nemozeme vsetko presne dodrziavat tak, ako sa to pise v mudrych knizkach.

Inak, mne niekedy uplne postaci aj kvalitny vonavy ovocny caj, netreba ziadny med ani citron a bylinkovy pijem zasadne nesladeny...

poliewoocka

Med je velmi zdravy, kazdy den by si mala zjest za cajovu lyzicku. V porovnani s repnym cukrom neporovnatelny..kopu vitaminov a mineralov. Ale neprehanat, predsa je to cukor:)

ojka

Med pomáha znižovať nadbytok tuku v ľudskom organizme, pretože obsahuje enzýmy,ktoré podporujú trávenie.Môžeš ho denne používať ako zdravé sladidlo, pretože čím menej budeš používať klasický biely cukor,tým lepšie pre tvoj organizmus.Lyžica medu poslúži ako rýchly zdroj okamžitej energie,večer pomôže prekonať únavu,ale napriek tomu navodí dobrý spánok.Ak teda chudneš a dostaneš chuť na sladké,vyskúšaj namiesto sladkostí kúsok celozrnného pečiva s medom.
držím palce ;-)