UFO-Je to pravda? Prosím videli ste už UFO? Veríte tomu?

Príspevok v téme: UFO-Je to pravda? Prosím videli ste už UFO? Veríte tomu?
magda303.93

Moja téma znie:UFO-Je to pravda? Prosím videli ste už UFO? Veríte tomu?
Prosím žiadne urážky ani výsmechy.
Prečítajte si toto,čo vy na to?
Ja mám napríklad strach:(

Plejáďania,to je veľmi vyvinutá civilizácia,ktorá pochádza z súhvezdia Pjejády,presnejšie z planéty Erra.Traja Plejádania Semjase,Quetzal a Ptaah kontaktovali Švajčiara Eduarda "Billyho" Meiera,ktorý s nimi udržuje kontakty.Tieto kontakty sú také pevné,že bol už na ich planéte.Plejáďania alebo Plejárrania sú oveľa vivinutejší ako po technickom vybavení tak aj po citovom.Sú 3500 rokov pred nami v technike ale až 30 000 000 rokov pred nami v citovom poznaní.

ERRA

Billy bol ,ako som už spomínal na planéte Erra.Takto ju popisuje:

1.Obydlia
Keď si uvedomíme,že okolo 500 miliónov Erraňanov má na svojej planéte presne toľko miesta k osídleniu ako viac než 5 miliárd pozemšťanov,môžeme z toho učiniť záver,že na planéte ERRA je dostatok miesta pre všetkých obyvateľov.Na 1 km2 pripadá podľa ich zákona Stvorenia približne 12 Erraňanov.Na planéte ERRA existujú tiež niektoré miesta z viacposchodovými domami.Avšak nieje tam takýchto budov veľa.Väčšina obyvateľov ale dáva prednosť životu v rodinnom dome na vidieku.Takéto domy majú pologulovitú alebo gulovitú formu a ich minimálny priemer je 21 metrov.Základným stavebním materiálom je pevná kovová zliatina alebo umelá hmota.Priestor-5 členná rodina.Domy stoja na úrodnom pozemku v rozlohe najmenej 1ha.

2.Oblečenie
Semjase povedala,že ich oblečenie by nám pripadalo trochu zvláštne,ale je omnoho účelnejšie ako obleky,ktoré nosíme my.Jediná časť mimozemského oblečenia,ktorá bola Billymu prístupná je strieborná pláštenka do dažďa.

3.Strava
Najviac jedia ovocie a zeleninu.Čisto vegetariánsku stravu však rozhodne odmietajú.

4.Rastliny
Predkovia dnešních Plejáďanov,ktorí v dávnych dobách žili na Zemi (máme spoločních predkov!!!) doviezli na svoju planétu všetky možné zvieratá a rastliny a vyšlachtili ich.Ovocie a zelenina sú omnoho výživnejšie a lepšie uhasia smäd, takže človek pár dní nepotrebuje žiadne ďalšie potraviny, aby zahnal hlad a smäd.Chuť a vôňa rôznych druhov ovocia je omnoho intenzívnejšia, ako sme zvyknutý u nás na Zemi.Na planéte ERRA sa používa jeden velmi nádejný spôsob pestovania rastlín ,ktorý nám bude pripadať takmer neuveriteľný.Jedná sa o špeciálne odrody rastlín,ktoré vyrastajú a sú pestované v klimatických podmienkach vytvorených špevialne pre ne.Sú to obrie odrody.Patrí k nim 18 metrov vysoká kukurica a 2,2 m dlhými a 20-25 cm silnými palicami,až 15 metrov vysoké kríky mäty priepornej atď.Hrušky,čerešne a jablone majú až 120 metrov (myslím tie stromy).Mamutie jablká sú veľké ako dyňa a važia 20-30 kg.

5.Kvety
Kvety netrhajú,nechávajú ich tam,kde vyrastú.Niektoré sa nosia ako ozdoby do vlasov a vydržia niekoľko hodín po odtrhnutí čerstvé.

6.Domáce zvieratá
Predkovia,ktorí žili na Zemi doniesli po jednom páre od všetkých zvierat na svoju planétu.V súčasnosti je veľmi prísne dovážať zvieratá.

7.Práca
Musia robiť podľa zákona Stvorenia 2 hodiny denne.Nemajú zamestnania.Idú si po planéte a zastavia tam kde sa im chce robiť.Okrem toho sa každý stará o svoju záhradku.Iné ručné roboty robia aneroidi.O polia sa starajú "lietajúce roboty".

8.Dopravné prostriedky
Majú lietajúce taniere pre 5 osôb.

9.Choroby
Chorobu rakovina majú už dávno za sebou.Vytrvorili na ňu liek.Ale sú veľmi nákazlivý na zvieracie choroby.Keď si u nich niekto zlomí ruku,dajú ju do takého prístroja a zlomenina sa zacelí.

10.Hudba
Majú školy,pre hudobné talenty,ktorí keď sa vyučia,pracujú a hrajú pre blaho všetkých.
Ich hudba by sa nám zdala velmi cudzo,ale pripadala by nám tak harmonicky a okúzlujúco,že by sme ju dlhšiu dobu nedokázali počúvať.Túha po tomto harmonickom stave by sa stala nekonečnou.Billy ju prirovnal ku skladbe "Bolero" od Maurice Ravela.

11.Pohreby
Aj Erraňania pochovavajú mŕtvych ako my.Ale nie tak skoro.Dožívajú sa až 1000 rokov!!!

12.Trestanie
Také zločiny ako vražda,lúpež a iné sa tam nedejú.Keď ale dôjde k nejakému zločinu tak to riešia ospravedlnením alebo pri horších prípadoch vyhnanstvom na inú planétu.Na tejto planéte môžu zostať buď na niekoľko rokov alebo až do konca svojho života.Chodia ju kontrolovať "policajti",ktorí berú väzňom všetky predmety,ktoré by im ulahčovali prácu.

Kozmické lode Plejáďanov

1.telemetrické lode
2.prieskumné lode
3.reaktívne lode rôzného typu
4.vesmírne materské lode (bývajú dlhé až 17km!!!)
5.špeciálne vesmírne lode pre zvláštne úlohy

Prístroje v lodiach:
rôzne monitorovacie systémy,plošný analyzátor,myšlienkový analyzátor,ukazateľ polohy,obrazovky nulového videnia,telepaticky navádzací prístroj,prístroje slúžiace k liečeniu a regenerácii,prístroje na vyvolávanie spomienok,paralyzátor kmitov,palubné laserové delo,prístroj na sprostredkovanie kontaktného rozhovoru

Iné mimozemské civilizácie

Lyránska humanoidná civilizácia-sú to genetickí pradchodcovia ludstva.Nemajú duchovné telo s dušou. Je to geneticky pôvodná rasa z oblasti Lýry. Chovajú se ohladuplne a do vývoja humanoidných rás nezasahujú

Siriani-pôvodne mierumilovná civilizace z planety Siria se behom vývoja rozdelila na dve vetvy militantnú a fašistickú Dynastiu Ramana a mierumilovnú Dynastiu Xona, ktorá metódy dynastie Ramana odmietala a za to bola povraždena alebo vyhnaná.Siriania pravdepodobne nemajú humanoidný pôvod, sú asi 2 m vysokí, s krátko strihanými vlasami plavej farby až po sýto čiernú. Typickým znakom sú modré oči so zvislou štrbinou ako majú mačky

Drakoni-jedná sa o nehumanoidnú rasu, ktorá je najčastejšie zaraďována do triedy hmyzu, niektorí ju radia medzi jaštery.Jedná sa však o nesmierne arogantné stvorenia.Sú 180 až 240 cm vysokí, majú velké gulaté či oválne oči, ich farba je čierna až zlatožltá. Ich koža má farbu rôzných odtieňov zelenej s výraznou šupinovitou štruktúrou bez ochlpenia. Hlava má iný tvar než ludská, miesto nosu majú akýsi tupý ňufák. Na rukách a nohách majú 3 až 4 drápkovité prsty, zretelný chvost a miesto krvi zelenú kvapalinu. Niektoré z vyvinutejších druhov majú dva na sebe nezávislé mozgy, podobne ako Deros.

Deros-prišli na Zem približne v rokoch 1947-48 z sústavy Orion. V máji 1954 s nimi Americká vláda podpísala zmluvu o ich pobyte na území USA výmenou za nové technologie z oblasti energie, letectva, genetiky a medicíny. Sú vysokí 210 až 240 cm (niektoré pramene uvádzajú aj jedincov vysokých 270 až 360 cm) a ich pokožka m farbu v odtieňoch šedej.
Deros majú dva na sebe nezávislé mozgy.Ich krv má farbu sýto modrú až zelenú, na hlave majú vlasy. Oči majú velké, položené šikmo, kvapkovitého tvaru, farby tmavo modrej až čiernej.Deros je zlá, egoistická a bezohladná rasa.

Dows-časť Dows žije v hlbinách Zeme už tisíce rokov. Majú abnormálne velkú hlavu a vysokí sú 90 až 150 cm, oči mandlového tvaru sú velké a šikmo položené. Greys sa im hovorí kvôli našedlej farbe ich pokožky, časť ich však môže mať farbu s odtienmi do hneda, zelena či modra. Nemajú emócie a medzi sebou sa dorozumievajú pomocou frekvenčných zvukov a pachov. Tak isto ako Deros neznášajú teploty nad 38°C. Voči luďom sú suroví a bezohladní, pretože nerozumejú emočným reakciam, ktoré v nich vyvolává stres. Jedinou obranou proti nim je naučiť sa meditačním technikám, ktoré obalia telo svetelnou duchovnou energiou.

Orange-jedná sa o starú civilizáciu, žijúcu pred stovkami tisíc rokov v podzemných mestách rozkladajúcich sa pod južnou časťou Nevady, severného Nového Mexika a možno i Utahu. Jedná sa o rasu jemnú a diplomatickú s jemným chovaním voči luďom. Dávajú prednosť diplomatickým cestám vedoúcim k získaniu kontroly a sú znamenitými obchodníkmi.

Vo všetkých vesmíroch je oveľa viac mimozemských civilizácii.Niektoré sú zaostalé a žijú ešte len v dobe kamennej,iné sú vyvinuté ako Plejáďania.Niektoré sa dožívajú kratšieho veku než my,iné zase niekoľko tisíc rokov!!Ďalšie zase sú veľmi malé a iné druhy sú vysoké až neuveriteĺních 12 metrov!!!No aj tak v jednej mimozemskej knihe je písané,že ľudstvo sa má o niekoľko tisíc rokov stať nadradenou rasou vo všetkých vesmíroch (nie je len 1 vesmír je ich viac napr. vesmír DAL) a pre to nás budú chcieť zničiť nejaké nehumanoidné civilizácie.No ako Plejáďania povedali Billymu,že by nás mohli zachrániť poprípade evakuovať.Radím prečítať knihu o Plejáďanoch,s ktorej som čerpal aj tieto informácie.Je to od Guido Moosbrugger a volá sa UFO:A přece létají.Popýtajte sa na ňu vo vašej knižnici.Info som čerpal aj zo stránky tajomstva.org

lost

fyzikalne presnejsie by sa dalo povedat ze pochadzame z hviezd (slnk), pretoze nase atomy atd su prave z nich :)

inac zaujimave..

Lindush

Tak.. aby bolo jasno :-) kto sa boji mimozemstanov, boji sa seba. Ak o tom este neviete kazdy pochadzame z nejakej inej planéty, Planéta Zem nie je nikomu pôvodom ani domovom...Rozpytvavat to nebudem to by bolo na dlho, ale kazdy sme odniekial. Mayera co sa tyka Plejadanov(mimochodom som Plejadanka) by som neriesila. netvrdim ze nemal kontakty ale vo vela veciach klamal. Ostatne nie je dolezite. Poznam vela Plejadanov, aj bytosti zo Siria ci Orionu. Kasiopeji, stredu galaxie cize Mliecnej drahy a pod. Poznam viac clenne rodiny kde je kazdy clen povodom z uplne inej hviezdnej sustavy, Takze si lamete hlavu nad nezmyslami :-)
Zamyslite sa uz len logicky. Ak verite na duse tak viete ze neprichadzaju zo zeme ale z neba a co je nebo? No predsa vesmir nie? :-)A je po zahade

cropman

pekne to zhrniem. Ja na mimozemšťanov verím už od detstva a kto tomu neverí, na toho už proste musím povedať, že je absolútne zaslepený, nič o tom nevie a pri téme "mimozemšťania" si predstaví zelených panáčikov. V tých plejďanov absolútne neverím ale to, že existuje aj iný život, by ľuďom na našej úrovni malo byť jasné. Nehovorím, že všetci budú inteligentný, ani si netrúfam hádať, ako vyzerajú. Ja som však videl niečo, čo s čistým svedomím môžem považovať za UFO. A to dokonca viackrát. Spím pod strešným oknom, takže mám výhľad na tmavú, hviezdami pokrytú oblohu a minimálne desať krát som videl ako bleskurýchle po oblohe preletí svetlo. Nebolo by to až také zvláštne, keby letelo jedným smerom. Lenže ono šialene rýchlo prekľučkovalo po oblohe a zmizlo za horizontom. A to, že niekto ignoruje také fascinujúce dôkazy ako sú kruhy v obilí, značí, že tomu skrátka veriť nechce. To, že niekto s kamarátmi za denného svetla neforemne pošliape kukuricu, to je skutočne nezvratný dôkaz toho, že obilné kruhy sú výtvor ľudí. Takže, "leeerka" láskavo si daj do google crop circles a ak sa ti podarí vytvoriť dokonalý, symetrický a mimoriadne zložito geometricky prepracovaný útvar s rozlohou päť kilometrov štvorcových z noci na deň, tak nech sa páči do toho, nakameruj to a ukáž celému svetu ako strašne sa mýlime.

nepodstatna

Aaaaaaaaa pozeram ze skeptikov tu je az az! :-D pozrite vy skeptici neveriaci: Uz aj ten najvecsi skeptik ked ma nieco vo svojej hlave, tak mu musi byt jasne, ze v celom nekonecne velkom vesmire nemozme byt sami! A ja na mimozemsky zivot verim! Ved clovek uz letel do kozmu, neskor na mesiac a teraz sa dokonca robia aj komercne lety do vesmiru! A NIEKTO SA SMEJE Z TOHO KED NIEKTO VIDEL UFO! A PRECO BY NEBOLI INE BYTOSTI SCHOPNE CESTOVAT VESMIROM, ked uz clovek bol vo vesmire, na mesiaci atd ?? TERAZ BUDTE FRAJERI!!!

Inak aj ja som videl UFO! Bolo to na sekundu ked bola noc a biele svetlo elipsoviteho tvaru akoby z lava do prava letelo obrovskou rychlostou a to som si nevsimol len ja, ale aj moj kamos a on tak potom pozera namna a pyta sa: Si videl? Ja: ze ano! Bol som najprv ticho lebo som netusil, ze to videl aj on. INAK BY MI URCITE NEUVERIL!!!

Ak niekoho taketo veci zaujimaju, tak si dajte do googlu filadefsky experiment alebo projekt montauk.

PlejadianGir

Plejáďania sú poslednou dobou moj koníček, takže som rada keď sa o nich dozvedám nové veci. Veľmi by som chcela niekoho oc nich stretnúť.

ESMERA

Ja som už raz UFO videla na vlastné oči, hoci mi nikto okrem mojej setsry neveril. Je to už dávno, bola som ešte dieťa, bol večer, tma, bývame v paneláku na siedmom poschodí, a zrazu ako tak stojím pri okne, tak mi pred očami v tesnej blízkosti pomaličky plachtí vzduchom niečo ako tanier, ešte tak slabunko vibroval, mal zelené a červené okná, ktoré sa otáčali - a zrau len tak zmizol. Vybehla som aj von na balkón pozrieť, no nič. Doma sa mi vysmiali. Kto neverí, tomu to zopadkujem na adrese durcova2@post.sk