prvykrat chcem zacat uzivat HAK

DJ HiDe

Kazda HAK sposobuje blokadu ovulacie, co tym padom znaci, ze nedojde k uvolneniu vajicka z vajecnika..je vsak na tvojej volbe, co si vyberies..jestvuje totiz niekolko druhov HAK tabletiek..jedna sa o kombinovane tabletky a tabletky obsahujuce len gestagen (minipilulky)..kombinovane pripravky obsahuju aj estrogen, a ak je mnozstvo hormonov v kazdej tablete rovnake, hovorime jednofazovych pripravkoch..dvoj a trojfazove pripravky boli vyvinute s cielom napodobnit prirodzeny menstruacny cyklus...davky hormonov su rozdelene podla obdobia cyklu..v tabletach prvej casti cyklu prevazuje estrogen, v druhej casti gestagen..Gestagenove tabletky neobsahuju estrogen, ich mechanizmus ucinku je zalozeny na zhusteni hlienu v krcku maternice, ktory sa tym stava tahsie pristupnym pre spermie, ovulaciu vsak neblokuju..ako som vsak spomenul, vsetko je na tebe, nesnaz sa zmiast cenou, ktora nevravi o kvalite pripravku..

aknel

alf: To je tvoj nazor a ja ho respektujem. Ja som sa rozhodla brat HAK, aby ma chranila pred nezelanym tehotenstvom.Tiez by si mohla akceptovat nazory inych...

lusi

ANKEL keby som ti vedela poradit tak by som ti poradila ale bohuzial neviem.
inak som tu len prvy krat a ani neviem ako to tu chodi mohla by si mi nieco o tejto stranke povedat???

new

o Minerve som nepocula. Ano,v zasade tie drahšie su vlastne novšie = kvalitnejšie, originály, menej by mali zatazovat organizmus. Skus si prečitať stranku www.antikoncepcia.com je tam poradna dvoch lekarov prave na tuto temu. Ono je to tak, ze u kazdeho môzu mat iny vedladjsi ucinok. Nie sme rovnake a preto niekedy sa stane, ze vyskusame aj viac znaciek, kym nam sadne niektora. Zalezi aj na tom, ci mavas pravidelny menzes, uzivanim HAK sa da krasne upravit, ci nepotrebujes zaroven riešit problem s akne, aj na to su dobre niektore druhy. Zvaz si, čo všetko od HAK očakavaš.Ci chces denne uzivat tableky, alebo existuje este naplast ERVA, ktora sa lepí každých 7 dní, alebo kružok.

alf

Nie som za uzivanie antikoncepcie, iba ak zo zdravotnych dovodov!! Nemyslim, ze cim drahsia tak tym lepsia! Ja osobne by som HAK brala len v nevyhnutnom pripade!!!