Smutna fnuk

Príspevok v téme: Smutna fnuk
smutnucka:((

boze ja neviem co mam robit je mi hrozne dnes som sa rozislo s priatelom bola som s nim skoro 2 roky od mojich 15 prezili sme spolu vela peknych chvil napr. spolocna dovolenka rozne vylety. je mi uplne nanic neviem ako sa stym mam vyrovnat doteraz som mala pocit ze je ten naj na svete myslim si ze uz lepsieho nenajdem :((((

lill

Baby, ja len jednu vec...nemozete cakat, ze vztah bude aj po dvoch rokoch taky ako na zaciatku. To je hlupost, neda sa to, veci sa menia, ludia sa menia. Zamilovanost sice vyprcha, ale kazda faza vztahu ma svoje caro.

mary-anne

presne toto iste sa stalo aj mne. boli sme spolu dva a pol roky, ale posledneho polroka, to uz vobec nebolo to,co nazaciatku. tiez sme sa hadali, len kvoli malickostiam a boli tam aj ine veci. rozisli sme sa zac.maja a uz som v pohode a dokocna som si nasla teraz v auguste noveho priatela a vsetko je ok :)

v jednom filme povedali: "Nemôžeš celý život utekať pred láskou, len preto, že by to nemuselo vyjsť a mohlo to aj bolieť..."

eternity

ahoj smutnucka, suhlasim s mary-anne, drzim ti palceky, to preboli, prejde a vyplac sa, daj zo seba smutok von a fakt hladaj aktivity, kde budes mysliet na nieco ine, papa

smutnucka:((

ja viem ze cas to vylieci ale mi sa skoro kazdy den stretavame lebo byvame v malom meste a este sme zostali aj kamarati neviem ci to bol dobry napad:( ked ja ho tak milujem....a som rada ze ho mozem aspon vidiet a byt s nim vonku ako kamaratka ale potom ked pridem domov som este smutnejsia

mary-anne

a hlavne, rob nieco, pri com na neho nebudes mat moznost mysliet, s kamaratkami chod von, sportuj, maj rozne aktivity, len hlavne vypln svoj volny cas..

mary-anne

chce to cas, vsetko potrebuje len cas.. a ten vylieci vsetky rany. teraz je to cerstve, ale po par mesiacoch bude vsetko ok :) a si este mladucka, takych este bude v tvojom zivote :) preskakas mozno este vela takychto rozchodov, naucis sa, zivot ta nauci... jasne, ze sa ti zda, ze je ten najlepsi. ale ked ste sa rozisli, asi tam nieco prekazalo. treba hladat aj nadalej tu svoju "polku duse" :)