Problémy s nosnými mandľami

Príspevok v téme: Problémy s nosnými mandľami
a-2

môj 5 ročný syn má zväčšenú nosnú mandľu, ťažko sa mu dýcha na nos, zápal dutín mal však iba raz, ušiek ani raz, v noci chrápe hlavne keď je nachladený, nádcha trvá aj 2-3 týždne, hlavne zatekanie hlienov /dávame Sinupret/. Myslíte, že je potrebné pri každej nádche /ak je takýto priebeh, niekedy sa k zatekaniu hlienov pridruží aj kašeľ-odkašliavanie/ navštíviť lekára a brať antibiotiká. Je riešením vybratie nosnej mandle, dosť sa toho obávam, alebo sú aj iné riešenia. Kto má aké skúseností!

rada

Samozrejme, že je nutné. Ja mám syna, ktorý práve pre tieto mandle býval strašne chorý a chrápel v noci. Odkedyx sme mu ich dali vytrhnúť je v perfektnom stave. Veď tým, že má mandle sa mu ucpavajú hlieny a vzniká tam infekčné ložisko. Je tam aj riziko, že deťom 2 krát aj 3krát zvyknú opäť narásť.

RNG

Nemam ani sajnu, co je dostat vo Viedni, ale v Bratislave mam obchod a da sa objednavat aj cez internet.Treba tam zavolat,lebo vsetky veci nie su v cenniku na nete.
GSE je vyrobok z extraktu z grapefruitovych semien, ucinna latka citricidal, GSE ho obsahuje 33%.

ruza

RNG-prosim vas,kde dostat kupit tie veci co odporucate,pripadne da sa to kupit aj vo Viedni(lebo tu zijem a na slovensko cestujem zriedka).Budem vam nesmierne vdacna za odpoved.A co znamena skratka GSE?Dakujem velmi pekne.

RNG

Na streptokoky a stafylokoky a pneumokoky je ucinny roztok GSE(30 kvapiek denne az do 60 kvapiek denne v litri vody). Dokonca aj chlamidie(trachomis alebo niekedy ako pneumoniae)sa s nim daju znicit.
Na plucne problemy(nahromadene vylucky v plucach a v nich zijuce nakazy ako aspergilus pneumoniae) je ucinny oreganovy olej, ktory zaroven posobi ako expectorant=odhlienovac.

indi

ahoj, moja dcéra bola na vyberaní nosnej mandle minulý rok. Zákrok robili v celkovej anestéze, síce som sa bála ako to dopadne, mala vtedy 4 roky, ale dobre to zvládla a teraz po roku môžem len konštatovať, že nám to veľmi pomohlo. Málokedy je chorá, a ak tak to preliečime Solmucol-om na kašeľ. Predtým bola takmer 1-2x za mesiac chorá. Nechcela som ísť s ňou na tie mandle, boli sme na alergológii, u homeopatičky, u nosno-krčnej ( dokonca u dvoch lekároch), na pohotovosti nám tiež odporučili vybrať mandle ( keď bola raz chorá ), aj na kardiologii.
Malá má niekedy v spánku otvorenú pusu, ale nechrápe.
Krčné mandle by som však nedala preč, to by mala potom všetko na prieduškách.

matka 2403

moja dcerka ma problemy s nosnou mandlov stale je chora dokonca sa jej zacali robit uz aj uzliny ma 5 a ma stale zapalene dutiny do nemocnice sme sa este nedostali lebo je stale chora