Zalubena do grazla

Príspevok v téme: Zalubena do grazla
cosadeje

Som strasne zalubena do chalana, ktoreho podstatou zivota je chodenie pozaskolu, pitie a dokonca aj fajcenie travy. Ja som slusne dievca, ktore nepije, nefajci a preferuje skor konzervativny zivotny styl a mam priatela. Ja si vsak toho zleho chalan neviem vytlct z hlavy, pozname sa zatial len cez net. Planujeme aj kamaratske stretko, Mam ho velmi rada. Ako sa hovori : Srdcu nerozkazes. Terajsieho chalana nechcem stratit, lebo ma velmi lubi, bohuzial z mojej strany sa to povedat neda, kedze sa mi paci niekto iny. Fakt neviem co sa somnou deje, ale uz tyzden placem a neviem co s tym robit. Kaslat na fetaka ??? Alebo sa namocit do problemov ??? Vazne neviem co robit, iba ho mam velmi rada aj ked sa nepozname zatial osobne. Myslite ze to mam pretrpiet a ostat pri terajsom chalanovi ???

cosadeje

Makaveli dakujem :) ... uz som zacala konat .. prestala som sa ozyvat tomu ,,zlemu´´ chalanovi ale ako si nema zaujem ozvat sa prvy tak som sa na neho vykaslala a myslim ze je to tak lepsie

Makaveli

Vsetci ste komplet vymleti trtkovia.. Ona tu ziada o ruzumnu radu a namiesto toho aby ste sa jej snazili poradit/pomoct tak ju tu urazate ze je 10 rocne hlupe dievca, zivot ju nauci a tak. Tak mozno nema skusenosti, preto ma dilemu, ved kazdy raz zacinal.
A tie vase arogantne a cynicke poznamky by ste si mohli odpustit ak neviete nic ine len urazat alebo osocovat tak vobec neodpovedajte ved nikto vas o to neziada tak sa laskavo uvedomte lebo vy sa spravate ako sproste decka. Dospeli normalny clovek by jej bud poradil alebo by neodpovedal. A s tebou zabulka suhlasim, urcite je to len pubertiak alebo nejaky frajerik ved na taketo veci je este cas nejdes za predsa zanho vydavat cosadeje, Na svete je kopa takych co su ako ten tvoj milovany. No musis sa rozhodnut, alebo tomu daj cas no ak ti zalezi na tom chlapcovi co ta lubi tak sa rozhodni co najskor aby si nerobil zbytocne nadeje, viem ze je to tazke, no nemas velmi na vyber. Drzim Palce :)

zabulka

alzbee
mozno mas fakt pravdu, lebo ako sa hovori ticha voda brehy myje
a ten kto sa zda zly mozno fakt je lepsi, ja som mala predchadzajuci vztah s 21 rocnym chlapcom ktory bol taky tichy,a este aj tak zhrbene chodil, uplne utiahnuty ale bol milý zo začiatku, a po 4 mesiacoch sa z neho vyklul uplne najhorsí clovek pre mna, dlhu dobu som s aho musela zbavovať, no proste hroza, obal nie je všetko a už som sa poučila väčšinou škaredy sa rovna zly a pekný sa rovna dobry, proste človek ktorý ma charizmu...Nie ako vyčšina hovori že škaredy je aj dobry čisty blud

alzbee

Robite tu z toho chalana neviem akeho narkomana a tyrana zien...zrejme je to len obycajny pubertiak, ktory sa potrebuje vyburit...a nikde nie je napisane, ze ona si ho vezme za muza. Maminina kamaratka chodila s chlapom, ktory bol v dedine znamy ako bitkar, rad si vypil...proste grazel! Este aj jeho matka (jej buduca svokra) ju odhovarala, ze nech si ho neberie za muza, lebo ju nic dobre s nim necaka...no i napriek tomu si ho vzala a teraz tvrdi, ze lepsieho chlapa ani nemohla najst! Zmenil sa o 180 stupnov...to, ze niekto vyvadza v puberte neznamena, ze bude taky aj v dospelosti.

petronelal

cosadeje
nechajte ju to je asi 10 rocne dieta, este nevie co je zivot a si cenit stastie, nech sa pouci z vlastnych chyb

nikagold

kazda zena raz zatuzi po jednom z tych ,,zlych,, chlapov
niektora odola, ina nie a musi to okusit

je to len na tebe, bud odolas alebo nie ale zivot s grazlom je zivot plny strachu a neistoty a takyto chlapi vacsinou radi podvadzaju svoje zeny...

damaxy

Túžiš po dobrodružstve,to úplne chápem. Chceš pomáhať aj to chápem. Ale skus pomáhať bez toho, že sa vrhneš do vzťahu s tým chlapcom. Skús mu povedať, že mu pomôžeš. Myslíš, že mu nikto neponúkal pomoc, myslíš, že čaká na Tvoju pomoc? Nemáš obavu, že Ťa vtiahne k fetovaniu, fakt si si istá, že máš tú silu dať do poriadku toho človeka? Si pripravená, dostať ako sa povie "po hube?" A máš niekoho, kto potom pomôže Tebe?
Na liečenie závislosti treba čas a skúsenosti a hlavne vôľu a chuť toho človeka, ktorého sa to týka. Nemôžeš zmeniť nikoho okolo seba ak to sám nechce. Skúsiť to môžeš, aj by som Ti rada držala palce, ale...
Ak Ti nesedí Tvoj doterajší partner môžeš mu to povedať odísť od neho, ale zváž dôvody.A keď chceš pomáhať nie jednoduchšie pomáhať v prostredí, ktoré poznáš, spestriť niečo v doterajšom vzťahu, porozprávať sa ako si to predstavuješ, čo Ti vyhovuje? CHceš pomáhať? Skús najprv jednoduchšiu cestu.

sandy21

vsak ked sa ani osobne nepoznate, mozno je iny ako tvoja predstava. mozno sa len vytahuje aky je zly chlapec, lebo to je v mode. pochybujem, ze by sa clovek cez internet zdoveroval o drogach. a inak, kolko mate rokov?