Prva opekačka s chaanmi.. čo všetko si mam dat?... POMOC

truePampeliska

Dúfam, že sme ti pomohli...po toľkom čase by som ti ale odporúčil miesto cukrov zobrať niečo viac zelenšie a na file môžeš pritvrdiť trošku viac v percentách ;)

och jaj

ach jaj a co myslite ze si tam budu citat bibliu? jasne ze tam bude alkohol ved o tom to cele je. "opekacka" je iba kryci nazov akcie.Aj ked samozrejme niesom zastancom toho aby deti chlastali,len teraz je to bezne. a uz vobec nie take mlade babenky. Hmmm a taku slaninku opacenu s pecenou cibulkou by som si veru dal viac ako glga chlastanice.

asitak

Uz nechapem, vy tu radite 13 rocnej, aby pila pomaly a opatrne? Ved ta nema este na alkohol ani pomysliet. Kofola je asi tak maximum co moze pit.

fernetka

urcite sa nemusis nejak vyobliekta daj si tenisky , a bude nejaku sportovu supravu alebo starsie rifle a tricko plus trigovicu. Doma sa predtym radsej najec aby si nahodou nepila na hladny zaludok aj ked tam budes tiez jest, ale vacsinou to opekane je tazke. ta sa najedz aj doma

n,,

no hej nejaké rifle alebo tepláky a mikinu a botasky. nie moc nové veci ale nie zase také vyťahané .. určite repelent.. tie komáre sú otravné.. deku.. si môžeš zobrať aby si mala kde sedieť.. a nejaké špekačky malinkovky. chypsi keď chceš a s tým pitim viem že tam to bude :) ale daj si len par.. teda len troška.. moc to neprehanaj lebo potom to bude lutovať bude ti zle a radšej sa bav a pomali pi:)

jajka001_

no a dnes ma byt chladno, neviem ako u vas, ale tu je naprsane. daj si nejaku vetrovku, nech ta neprefukne, a taku co nepremoka.