Ibalgin

Príspevok v téme: Ibalgin
robertino

Strašne by ma zaujmalo ktorý mudrc vymyslel, že Ibalgim 400 , 30 tbl balenie je na voľný predaj a 100 tbl. balenie len na lekársky predpis. Mám bechtereva a silné bolesti a pokiľ sa nechcem napchávať silnými liekmi, ktoré viac poškodzujú pečeň musím stále behať k lekárke pre recept alebo si kúpiť 30 tbl. balenie čo je však finančne náročné. Takže naše zdravotníctvo a štát chce ešte aj na nás kriploch zarobiť. Češi majú lieky tej istej skupiny ma voľný predaj nezávisle od počtu tabliet v balení, to len slovákov treba obrať aj posledný cent. Keď chorý skapú oni budú mať viac pre seba. Takže keď ide niekto do čiech poprosím ho aby mi lieky kúpil a potom ide domov nabalený ako feťák. ZLATÝ ČEŠI.

Peto T

Proti bolesti pri ankyloznej spondylytide je mozno lepsi vitamin C v tolerancnych davkach. Navyse zabranuje dalsiemu poskodzovaniu klbov, pretoze neutralizuje volne radikaly, a kedze sa zucastnuje tvorby kolagenu, ma aj regeneracny vplyv. Na rozdiel od Ibalginu, C neposkodzuje pecen (praveze ju lieci), aj ked trochu opatrnosti treba voci oblickam (to vsak aj pri inych liekoch) a treba vela pit a uzivat rozdelene do mnohych davok pocas dna. Dopyt tela pri AS moze byt az do 100g (gramov) denne!

Oficialne ide o experimentalnu liecbu.

Pozrite kapitoly Zberac volnych radikalov, Crevna tolerancia a Reumaticke problemy. A samozrejme Vedlajsie ucinky. rizikaockovania.sk

funny

Nechceš sa napchávať silnými liekami ale Ibalgin 400 áno? Inak si ok? Veď to je spomedzi liekov ich kategórie najhoršie čo môže byť, minimálne si privodíš žalúdočné vredy a iné milé veci.

No a čo sa týka či je predajné alebo nie 100tbl balenie...v jednej lekárni mi vraveli že len na predpis, v inej lekárni v inom meste mi ho predali bez problémov.

joni_

ja myslim ze Iblagin vo vlekych mnozstvach poskodzuje travenie, mozno preto je vo velkom mnozstve k dostaniu len so suhlasom lekara, poznam takych, ktori by ho potom jedli ako lentilky, keby nmuseli behat pre recept....
a myslim si tiez, ze na recept by to malo byt lacnejsie ako navolno?? alebo sa mylim?