Obavy zo sexu po prvy krat .(

astor

ked som to robila prvy krat bola som v podobnej situacii. ja som bola panna a on bol skuseny. tiez som sa toho bala ze to bude boliet atd.. ale ked sme uz isli na to jednoducho to zo mna opadlo. bola som uvolnena a voobec ma to nebolelo. krvi tiez nebolo vela, mozno par kvapiek. hlavne sa nesmies bat.
a ak sa nebudes vediet uvolnit skus alkohol. nehovorim ze sa mas opit do nemoty ale jeden pohar vina by bol akurat. budes uvolnena ale nie opita. zelam vela stastia :)

huBka

Ahojte som Lucka a mám 14 rokov mám priatela ktory ma 15 a žiada odo mňa sex.Moc ho lúbim ale neviem že či mám zájsť až tak daľeko.On je teraz pre mňa všetko... Poraďte mi ... a vieme velmi dobre že ja som ešte pod zákonom..

bella12

Ahoj Petuska,
vela si toho o svojom frajerovi nenapisala, ale mam pocit, ze tym sexom chces sebe alebo svojmu frajerovi nieco dokazovat, a to nie je spravny dovod pre taketo rozhodnutie. Dnesna doba kladie doraz na sexualitu a sexualne uspokojenie - ale to nie je vo vztahu to najpodstatnejsie. Ako dlho uz spolu chodite a co vsetko o sebe viete? Ste si dusevne naozaj taki blizki, ze uz chces pristúpit k sexualnemu zblizeniu? Alebo je to skor tlak okolia, kamaratok, medii, ze v 17 rokoch by si to uz mala mat za sebou? Vies si svojho priatela predstavit ako partnera, s ktorym by si chcela stravit cely zivot? Panenstvo nie je hanba a neskor mozes lutovat, ze si si ho neponechala ako dar pre toho skutocne praveho.

janulkaaa

ffffffds
co ju tak strasis

neboj sa bolesti ale hlavne sa uvolni a ked to robis prvy krat tak pouzi lubrikacného gelu vela,aby si si neznicila pipinu potom ani moc bolest nepocitis, a ked bude moc boliet tak to ukonci radsej a pokracujte nabuduce ved to nieje hanba, nejde ta znasilnit ci hej