dovolenka, pracka

Príspevok v téme: dovolenka, pracka
kvetinka18

viem ze to je asi trapne ale chcem sa nieco opytat... idem prvy krat na dovolenku a neviem ako to funguje... je na dovolenke pracka myslim ze ci v hoteli ze si mozem dat oprat veci... lebo ked si predstavim ze by som si mala vziat spotene tricko druhy krat tak by som najradsej nesla.... proste musim mat stale ciste veci

xxxx

ja mam prestudovanych vela hotelov aj 6*
a pracka nikde. Normalne mydlom v ruke prat alebo vziat viac kusov oblecenia. Ak je to blizko plaze a nieje vietor a dostanes balkon v tieni schne to pomalsie ako u nas kvoli vlhkemu vzduchu.
Hotelova sluzba menila uteraky, plachty a na elektrickom voziku som videl zamestnanca vozit to do pracovne. Plavky by urcite nevzali. Ved by sa pomiesaly ak by to chcelo viac ludi.

pjosa

tiez nevidim problem pranie v rukach. Ja si vzdy preperiem plavky po kazdom kupani a tricko ak je spotene tiez... Normalna vec. Pracku som na dovolenke este nevidela...

ojka

ja sice osobnu skusenost nemám, ale tak si myslím,že aj keby pračka nebola, tak to sa všetko aj v rukach všetko šup šup vyperie, ved toho nebude zasa tak vela ;-)

katka...

Ved to tricko si vyperies v ruke. Ci to je velky problem? Ja hocikedy aj doma si preperiem tricko. Nebudem predsa kvoli jednemu, dvom trikam zapinat pracku.