100% spolahlive kondomy a diskretne

Príspevok v téme: 100% spolahlive kondomy a diskretne
tonko51

Ahojte, vidim ze sa tu casto v niektorych temach riesila problematika kondomov, hlavne ich spolahlivosti a hanblivost ludi si ich kupovat v obchode, co sa nedivim, hlavne ak byvate na dedine, mensom meste a kazdy sa s kazdym pozna... nemusi hned kazdy vsetko vediet ze potrebujete antikoncepcny prostriedok alebo len kondom k lekarovi.

Tiez som sa vzdy hanbil kupovat kodnomy, kupoval som ich v coop jednote a vzdy vsetci zazerali, predavacky nastastie zatial nikdy, beru to uplne normalne, ale ludia za vami nie.

Druhy problem bola vzdy spolahlivost. Nechcem menovat znacky, ale budem. Pepino,Bix, Durex.. to vsetko je Cina a neskutocne nizka kvalita. Uz mam za sebou priblizne 120 pouzitych Primeros kondomov a spolahlivost je 100%. Su vyrobene v Nemecku a velmi lacne.

A co hanblivost? Uz sa nemusite hanbit, v juni som objavil cez google uzasnu vec..

Dajte si do Google hladat slovo "kondomy" a objavite ju aj vy..

Nakupujem tam pravidelne a mam aj zlavovy kupon. Jeho kod je SAFESEX . Je prenosny a neobmedzeny, mozete ho pouzit..

Prajem vam pekny den

thzujj

ja kondomom neverim.pouzila som ho raz a roztrhal sa nikdy by som sa nato nespoliehala..na nejaku odpornu gumu.hnus

AdamKrt

Mal som Primerosy, ale par mi ich prasklo.

Ale nezatracujem ich. Vo vacsine kondom zacne praskat pri zlom nasadeni, alebo castejsie, ak je sucho.

Moje oblubene su Carex klasik ci vrubkovany. Bix klasik. Ale pacil sa mi velmi aj Masculan anatomy.

Od kedy pri suchu trochu vlhcim kondomy, tak s praskanim kondomov bol pokoj.

tonko51

Ludi ktori s tym maju problem je vela, to ze s tym nemas problem ty je dobre a len dobre. Ked nestojis o moju radu kupuj nadalej to co vam dvom najviac vyhovuje :-)

malaalam

a ty sa bojis pohladov ludi v rade ze tebou v obchode? ved ti to moze byt ukradnute, zda sa mi to normalnejsie nez kupovat si cigarety, ved je to pre bezpecny sex.

malaalam

pretoze robis reklamu nejakej www stranke nemusis odsudzovat ine znacky. Nepoznam nikoho kto by pouzival primerosy. Keby ich ta"dlha cestu z Ciny" nejak poznacila asi by to bolo vidiet na poskodenej krabicke alebo rozlepranom kondome /od tepla/...dokonca sa nam ani raz neroztrhol.

tonko51

to, ze si mal stastie neznamena ze ho budes mat vecne. Rovnaka kvalita to ani zdaleka nie je. Vies co vsetko ten kondom po ceste z Ciny prezije?? Asi si to nevies predstavit..

tonko51

aka reklama? Pepino su naozaj vyrobene v Cine a to si mala velke stastie ak ti ani jeden nepraskol alebo uz deravy nebol..