Ti co pouzivaju zihlavu na vlasy tak piste sem

powerpup

Po prvom raze určite zázraky nespraví, ale pri pravidelnom používaní má určite niečo do seba...odporúčajú to nielen babičky, ale odporúčila mi aj kaderníčka, že pri vypadávaní vlasov je dobré vlasy prepláchnuť po umytí odvarom zo žihľavy. Hlavne na jar, keď vlasy vypadávajú vo zvýšenej miere ako obvykle, je dobré túto kúru absolvovať. Ja som si vlasy v nej umývala v puberte, keď mi zrejme v dôsledku hormonálnych zmien dosť padali vlasy a naozaj mi pomohla. Začali rásť nové vlásky a dokonca mi aj zhrubli a zosilneli. Teraz na jar má žihľava najviac živín, tak idem si ju znovu dávať na vlasy. Kúru pripravíte jednoducho, nazbieráte do sáčku žihľavu, dáte do hrnca s vodou, necháte zavariť a potom pár minutiek polúhovať, aby sa uvoľnili živiny. Žihľavu potom vyberiete a vo vychladenom odvare si po umytí pomáčate vlasy a upravíte ako obvykle. Vlasy máčané v odvare sa ale už nezmývajú!!!

pajtaska

ja odporúčam žihlavu rašej nazbieraj si ju nechaj pár dni vysušut na stole potom možeš pomrvit a do vriacej vody nechaj 1 poliev kovu lyž icu vyluhovat, aby si vlasy zvnutra vyživovala ovela viac dodáš vlasom ako by si mala nou oplachovat vlasy, je to výživ a z vnutra.

buksa

Ja si už roky oplachujem vlasy so žihľavovým odvarom, najprv kvôli tomu, aby mi nevypadávali, potom som prišla na to, že to vôbec nepomáha a teraz, keď mám čas, uvarím si odvar len kvôli tomu, že mám z mojich vlasov lepší pocit, zdajú sa mi hustejšie.
Inak, vlasy si veselo vypadávajú ďalej.
Toľko môj postreh, čaute všetci.

Suphotam12

AHojte, aky je ten navod na pripravu toho odvaru kolko cca vody treba dat? A potom ta aplikacia je na korienky len alebo na cele vlasy? dakujem :)

repka

mozno zalezi od typu vlasov ake mas - ja mam otrasne - znicene, suche a ked si davam pravidelne zihlavu, tak to, ze su tazsie (a mozno mastnejsie) a lesklejsie mi padne vhod - takze ja mam dobre skusenosti - podla mna ti nezhustnu vlasy - to je blbost - mozno len posobia inac... a ja si idem natrhat v prirode zihlavu - nie nikde pri ceste - a vysusim si a potom si z toho od oka urobim caj a potom pomocim vlasy v tom... :)

kika89

Mne ho mamina robila, a vobec mi to nepomohlo... ja som mala od toho vlasy velmi tazke a mi velmi pomali rastlui...
Je to divne, ale ano. Vsade sa pise, ze to pomaha, ale mne to len kazilo vlasy.

Laura89

baby, a ten odvar sa robi v akom pomere...kolko davate tej zihlavy a je lepsie ked je cerstva alebo vysusena?

dolezite je asi aby nevyrastala pri nasich spinavych cestach heh.... co mi ostava.... uz len cez vikend sa vyberať do hory:))))

dakujem...ahojte