Potrebujem seriozne partacku na chudnutie

nadia317

Partacka
Myslim,ze to vobec nevadi,ze si das 2 dni po sebe rovnaky obed.Mne sa to stava casto.kedze varim kazdy den a manzel si berie obed aj do prace.Niekedy dojedam zvysky z chladnicky a vselijako si to prekombinujem..Daj si k tym cestovinkam hlavne tu zeleninku.Cestoviny su sacharidy a zelenina vlaknina,ktora spomaluje vstrebavanie rychlych sacharidov.A znizuje glykemicky index potravin.Cim viacej zeleniny,tym lepsie.Aspon nebudes hned hladna.V klude sa napapkaj!Dobru chut! :-D

partacka

To Nadia. ja viem ze to vyznie kao debilna otazka :D aleee mylis ze je zle ked si dam aj dnes ( aj ked som vcera mala rovnaky obed - cestoviny, morcadella trochu kecupua zelenina) to iste?

partacka

To Luskacikova: skus trosku inu formu propagacie toho produktu, lebo ked to vkladas do kazdej temy akurat to vzbudzuje nedoveru....

luskacikova

clovek by sa mal najskor asi precistit detoxikovat skor nez zacne chudnut aby mu neostali jedy v tele a skodlive latky napr. pomocou chlorelly alebo zlelenho jacmenu green-collection.eu

tasha_aa

Ahoj nadia, díky moc za inšpirácie a podporu....inak fakt by som sa chcela dostať na takú úroven, vyrysované bruško a tak, to musí byť fakt super..no ja mám stacionárny doma tak pôjdem si aj ja zacvičiť, pustím nahlas hudbu...a budem makať. ešte že nikto nie je doma, xixi.

Tak ešte raz díky, a určite sa ozvi. Pa

nadia317

Ahojte babenky!
Dakujem velmi pekne.:-D
No ja som mala po porode asi 64 kg a teraz mam 51 kg.Chcela som dosiahnut svoju vysnivanu vahu 50 kg.No akosi mi to uz nejde.Aj ked obmedzim sladkosti a kazdy den cvicim.Vidim,ze sa mi telo krasne rysuje.Som spokojna hlavne s brusko,lebo uz su mi konecne vidiet tehlicky na bruchu.Je to uzasny pocit, ked obleciete velkost S.
Ja som dnes tiez sklamana z toho pocasia.Chcela som si ist konecne po styroch dnoch zabehat,lebo manzel ma volno cez vikend.No neviem, neviem..:-((
Asi pojdem k maminke na stacionarny bike, lebo som uz preaerobicovana..:-DD
Potrebujem zmenu trosku.
Baby uprimne vam drzim palceky.Ked som to dokazala ja, tak urcite to zvladnete aj vy!Vkladam do vas svoju doveru.
A pomalicky s cvicenim,aby ste si fakt neublizili.Ja som bola minuly tyzden pretrenovana.Bolelo ma cele telo, hlavne noha z behania, mala som depresiu a v noci krce v nohach a nespavost.To su znaky pretrenovanosti.Takze pozor!Aj oddychujte medzi treningami.
Vela stastia!

tasha_aa

Ahojte baby :)

Nadia ahoj, dakujem moc za všetky z nás, určite si zoberiem veľa tvojich rád k srdcu. No včera som cvičila to taebo, pred chvíľou som vstala :) Mám trocha svolovicu, teda tak by som to povedala že cítim všetky svaly :) ale dá sa to.

Pozerala som von, išla by som si zabehať, ale neviem neviem. Buď to alebo si zacvičím na bicykli doma v izbe :)

Inak nechcem to hned preháňať, ale aj môj plán je taký, že každé ráno by som si dala kardio tréning a potom poobede alebo navečer ešte posilovačky s činkami, brušáky a pod.

Len nechcem začať zhurta...pomaly ďalej zájdeš.

Tak zatiaľ ahojte.

partacka

Juchuuu babuleeeeeeeeeee : )))
Ako sa darrri? :) Vcera vecer ma pochytil vlci hlad tak som si dala kusok cesrtvej uhorky a kalerabiku, no aspon to nebola cokoladova tycinka ako kedsi :D
Taaakze moje krasne plany na dnesny uprsany dnik:( su nasledovnee:)))
Ranajky: 2nektarinky+1 broskynku a jogurtovy napoj+ zeleny cajiiiiik

Potom budem posilovat svalstvo trosku, asi si dam brusaciky a nejka cviky na nohy ( mam taku fajn knizku kde su rozpisane cviky na jednotlive partie) :)
Obedik este neviem co bdue , ale vcera osm mala cestovinku, tak si budem muset dat nieco ine, asi rizoto albeo nico podobne :)
Potom budem spievat a pojdem poobede do posilky, kedze behat sa neda zial. :)

Tasha- tvoj mailik mi prisiel, aj som ti pisala na icq, az dvakrat :D ale nejako si sa mi este neohlasila tak ak by si mohla skus sa pozret ci ti to rpsilo aby som niekoho neznamehp neotravovala :DDDD

BAAABYYY PISTE, SOM STRAASNE ZVEDAVAA AKO STE NA TOM:)

Nadia: mas moj obdiv, vidim ze si vyslovene makala a vyplatilo sa:) kolko to mas teraz kil? a z kollkych si chudla?

nadia317

Ahojte baby! :-D
Naozaj som velmi rada,ze ste sa mi ozvali a poprosili ma o radu.
Tak ja som sa zacala stravovat tak,ze som uplne vyulucila pecivo a chlieb z jedalneho listka.Samozrejme aj sladkosti rozneho typu a aj alkohol.Namiesto chleba som si kupovala kukuricne alebo grahamove suchariky alebo psenicno-razne a kukuricne chlebiky.Tie som si rozne oblozila so syrom,sunkou a veeela zeleninky.Prestala som sladit kavicku,len taku s mlieckom a pijem zeleny cajik.Hlavne pred treningom,lebo mi dava energiu.
Cvicila som kardio treningy 4-5 x tyzdenne a to som doplnala treningami s cinkami.Zacala som postupne od kilovych a vsetky partie tela.Teraz uz cvicim so 7 kilovymi a brusaky robim s 5 kg kotucom.Pila som vela vody: 3- 4 l denne vratane zeleneho caju.
Moj jedalnicek:

Ranajky: 3 suchariky so syrom Lunex light a sunkou, platky rajcinky a uhorky a paprika

Desiata: 40- 50 g ovsenych vlociek alebo nesladenych musli so susenym ovocim a 100 ml nizkotucneho mlieka.

Obed: Vzdy zalezalo od toho, co som varila pre rodinu.jedla som prakticky vsetko, ale prilohy male porcie.Radsej viacej zeleninky.A roznorode jedla.Malo tuku a vyprazane ziadne.Vacsino take zapecene cestovinky s brokolicou alebo karfiolom.Rozne zeleninove placky,alebo kuracie masko na mnoho sposobou.

Olovrant: ovsene vlocky a 100 ml mlieko alebo 2 oblozene suchariky

Vecera: 3 psenicno-razne chlebiky so syrom a zeleninkou, alebo Cottage cheese, alebo tuniak, alebo sardinkova natierka k tomu.

Ked som chudla vo velkom,tak som po 18.tej h nikdy nic nejedla.V lete som chodievala okolo 19- 20 h behavat a vzy ked som prisla domov, tak som sa len napila cistej vody a isla spat.
Ked som uz viacej schudla, tak som si vecer pred telkou chrumkala jablko alebo malu mrkvu.
Teraz cvicievam aj dvojfazovo, lebo som na materskej a mam to ako drogu.
Aj moja dvojrocna dcerenka uz ovlada brusaky a drepy..:-DDD
Baby drzim vam palce a viem,ze to zvladnete.Treba len pevnu volu. ja som sa pravidelne vazila a kazde 20 dkg ma vzdy potesilo.A uz roka aj stvrt behavam a to mi pomohlo najviac a aj ma to strasne bavi.Behavam uz denne 10 km.
Teraz si uz niekedy dam aj kusok kolacika alebo pizza, alebo parky a dokonca aj biele pecivko alebo chlieb.No pravidelne cvicim,tak to spalim.N vacsinou sa drzim toho, papat menej a castejsie- 5- 6 x denne..
Ozvite sa, budem rada.
papa Nadia

tasha_a

ahoj partačka :)
no ja som ti napísala správu na e-mail čo si uverejnila, aj icq som ti poslala, tak si to potom mrkni... no teraz ale neviem, lebo pozerám si odoslané e-maily a nemám to tam...prišlo ti to vlastne?

Ja som tam inak popísala toho dosť. Ale pre prípad, dnes som si hodinku zacvičila, jedálniček celkom ok, keď som sa naobedovala, už som jedla len raz, ale neviem nejako som prejedená. A ty čo cvičila si aj ten druhý krát ako si písala? tak zajtra pokračujeme dúfam, paaa