orgazmus - nechapem, zeby az dnes?

Príspevok v téme: orgazmus - nechapem, zeby az dnes?
mira11

ahojte, chcela by som vediet co si o tom myslite. som sexualne aktivna 3 roky. s dosiahnutim orgazmu mam problem, no sem tam sa podari, obcas som mala aj mokry.
dnes som pozerala porno a bola som trosku "nadrzana" tak som zacala masturbovat. to vzrusenie sa ale cim dalej stupnovalo a ten pocit aky som pri tom zazila, som nikdy doteraz nepoznala. az mi zastavilo dych, srdce mi slo vyskocit, uplna nadhera a klitoris som mala taky citlivy potom, ze som sa ho nemohla doslova ani dotknut. uplna horucava po celom tele.. zeby toto bolo to prave??? ale tak co bolo potom to co som zazivala doteraz? zeby bol toto moj 1. orgazmus v zivote a predtym len nejake slabe odvary?

skusenost

vsetko je psychika a ako si muz pripravi zenu. ked su partneri oddychnuti a v dobrej nalade a urobia si aj nejake prijemne prostredie (sviecky, eroticke pradielko, hudba...), tak je to vzrusujucejsie a intenzivnejsie ako ked len tak hop na seba....-:)

polinka

tiez som zazila nieco podobne ako ty asi 1 rok som zila v tom ze prezivam orgazmy, az to jedneho dna doslo ... a odvtedy to je stale :)

mary-anne

ja som si tie gulicky nedavno kupila. vysledok- nulovy, absolutne nic to so mnou nerobilo, akurat som citila niekedy taky divny tlak dole. o nicom.