foto album

kajka.

bohuiaľ to nie je ono... som to dnes hľadala dosť dlho a ani ja som to nenašla. a skúšala som tú pôvodnú verziu, ktorá je uvedená v otázke, ale trvá to strááášne dlho jeden riadok 20 minút a je ich 15. A možno to na konci ani nepôjde. A nezdá sa mi, že by to tak dlho trvalo, keď je to v podstate len otáčací album a do neho len nasúkam fotky....

adrika-

prosím neporadite tento program, že kde sa dá stiahnuť v celku? asi som blbá, či čo, ale nikde to neviem nájsť . A vyzerá to naozaj nádherne.

adrika-

aj mne to pri treťom riadku kliklo error. potrebovala by som priamo link sa dowland, kde je to v celku, lebo toto by mi trvalo aj pár dní... dakujem.... ja to vôbec neviem nájsť.

lucy2155

geronimo9631 ahoj prosím ťa klikla som na to free user a vypisuje mi to error, alebo link ktorým sa vrátim naspäť na hl.stránku rs.

geronimo9631

ked to chces stiahnut konkretne z tejto stranky, tak dole na stranke mas 14 ci 15 odkazov na rapidshare.com .... skopiruj prvy link, daj do noveho okna, klikni na Free user, vyckaj tych par sekund co Ti tam bude odpocitavat a pak das ulozit ... a takto postupne spravis s kazdym jednym linkom co tam je ... ked to budes mat vse stiahnute a pokope, tak si ich oznacis a das rozbalit, nasledne program nainstalujes do PC a uz ficis ;)
Alebo si najdi na nete nieaky link, kde je cely program v jednom linku a nie rozkuskovany do 15 casti ...

adrika-

viete bráškovi sa narodilo dieťa a bude mať teraz tri mesiace a toto by som im dala ako prekvapko. dakujeeeem.