ma to vobec buducnost..respektive: o co mu ide?

Príspevok v téme: ma to vobec buducnost..respektive: o co mu ide?
janixx

Asi budem trosku zdhava, ale sama mam problem vyjadrit sa co najvecnejsie...

Daneho muza poznam dost dlho, ale "kamosi" sme len rok...zacalo to bizarne tym, ze chodil asi 2 mesiace s mojou kamaratkou...a ja som sa s nim vyspala...hnusne, odporne...viem..ale toto nie je problem, ktory riesim...odvtedy sa stretavame pravidelne a vybudovalo sa medzi nami pomerne silne puto..volame si kazdy den - niekolkokrat, vzdy, ked som doma,travim den s nim..spavame spolu..Ja som sa samozrejme donho zamilovala..hoci az pred casom, ale predsa...spravila by som pre neho vsetko...ale on? nevyznam sa v nom..vzdy, ked ma vypite mi rozprava, ako si ma raz urcite vezme za zenu, ako mu porodim syna,ako sa chce so mnou milovat..no typicke nadrbane reci.. a je pritulny...za triezva- oslovuje ma kamoska moja, hovori, ze som jeho naj naj kamaratka..schizofrenia? Uz som to nevydrzala, lebo z neosobneho sexu sa zacalo rodit nezne milovanie a ja som bola coraz viac zmatena...tak som mu napisala sms, ze bude lepsie, ak sa prestaneme stretavat, lebo ho milujem a len mi nase stretavanie ublizuje..odpisal, ze ak je to tak, bude to naj riesenie pre mna, lebo on to tiez zazil...ale: jasne, ze to nerespektoval a nepreslo ani 10 hodin a znova mi vyvolaval a znova sme boli spolu...a znova to bolo nezne a az prilis osobne...a potom znova stuk - a znova mi opakuje ze som naj kamoska a koho by vysukal...a takto sa to toci stale dokola a ja neviem na com vlastne som..on moje city pozna,a napriek tomu mi to neulahcuje..prave naopak...vypisuje mi ako mu chybam a vzapati ma sproste reci a sprava sa ako buran...Vie mi toto niekto prelozit do pre mna zrozumitelneho jazyka?????

katka272727

alison, dakujem, ramirka pripomina mi to to co mam ja, ktovie kolko dievcat ma ten moj v zalohe ako ma mna, velmi to boli pri tej predstave, este ti poviem to, ze ja by som mu mozno nevypisovala, keby som nevedela, ako bol otravny on sam, a vlastne mne to vtedy lichotilo, jemu to teraz musi hladit ego ako svini, och. dakujem Vam..

ramirka

to bolo tak ze sme tri roky ak nie viac boli v akom takom kontakte...potom sa to asi na mesiac nejak velmi zintenzivnilo samozrejme z jeho strany a mam pocit ze ked dosiahol uz uplne co chcel zrazu sek..nic...ja som to tusila ze sa uz neozve teda neozve v tej dobe...cakala som den dva tri dni tyzden a stale nic presiel mesiac nic..ja som bola zufala...ale ja som sa jednoducho zatala ze ja sa ozyvat nebudem a nebudem zo seba robit handru bolo to moje vnutorne rozhodnutie kedze som "videla" aky on ma "zaujem"...a ani som ho nestretla teda vlastne raz aj to sa on zachoval ako hnusak-bola tam aj ciastocne ignoracia z jeho strany a mna to zase polozilo. ale neozyvala som sa. az po pol roku z cista jasna sa mi ozval on...ale to som bola uz viac menej nad vecou KONECNE po skoro 4 rokoch. samozrejme ze sa ozval aj ked nic priamo nenavrhol vedela som aby ma mal v zalohe a takto som nebola jedina mal to na viac stran. a teraz sa na nm uz mozem akurat zasmiat aky je uboziak.nedokazal mi ani len normalne povedat naznacit ze uz nic nebude...

ALLISSON

katka

Ja viem,že v kútiku duše stále dúfaš,že sa to zmení a je to úplne logické keď Ti na nom záleží,bohužial ak to trvá niekoľko rokov tak si myslím,že je úplne zbytočné čakať zmenu.
A ako prekonať tú slabosť??Ja si myslím,že hlavne nemôžes byť sama skús sa obklopiť ľudmi ktorích máš rada ,ktorí Ťa podporia.Ale hlavné je vyrovnať sa sama so sebou a získáť stratenú hrdosť .Keď získaš tú tak mi ver,že tá Ti pomôže a nedovolí Ti viac pokračovať v takom vzťahu.Uvidíš,že ak sa Ti to podarí s odstupom času sa sama sebe budeš čudovať ,že si s tým nesekla skôr.

katka272727

alison, ja presne viem co mas na mysli, ja to chcem, chcem byt zase slobodna a znova mat svoje sebavedomie, byt ziadana, ale ak ta nieco zoziera niekolko rokov a nevies sa stale vymotat potom je to tazke z toho dovodu, ze stale si myslis ci sa to nezmeni, ale ako prekonat tu slabost?

ALLISSON

Baby,to Vám ozaj stoja chlapi ktorí na Vás evidentne kašlú za to aby ste sa trápili kôli nim?Vás to stále neponižuje volať im ,vypisovať a zúfalo sa doprosovať?Veď si uvedomte,že nie sú jediný na svete a aj keď sa to teraz zdá akokoľvek ťažké tak jednoducho musíte spraviť ten krok a odpútať sa od nich.Prvé dni isto budú hrozne ale časom to určite prejde,všetok smútok a s čistím štitom môžete opäť začať žiť.Alebo to považujete za plnohodnotný život keď sa celé dni trápite,rozmýšlate či sa Vám ozve a či sa nad Vami nezlutuje a venuje Vám kúsok svojho"drahoceného"času.Babeny schopte sa,určite si zaslúžite niečo lepšie.Držím palce:)

katka272727

ramirka, vdaka za prispevok, asi je naozaj stastie, ze sa mi tiez neozyva, chcem sa ta iba opytat, ci si mu pisala este nejaky cas aj ked sa ti neozyval, lebo ja som hlupana, ze to tak robim, a nech mi tu nejaky skusi napisat, ze si mozem zato sama, mozem, ale ludia nevedia podrobnosti a aj preto tu poniektori hned zhurta vyleteli na janixx

ramirka

katka...musis sa zatnut a pokusit sa mu neozyvat!!!!!!!!!!! to je prvy krok, a ak si myslis ze sa mi to lahko hovori ja som zazila nieco podobne netrvalo to tak dlho v intenzivnom stave ale z mojej strany to bolo minimalne tri roky....a presne ako ty pises kazdeho som odmietala videla som len jeho aj ked on na mna kaslala a to zvysoka velmi zvysoka..ja som mala len to "stastie" aj ked som vtedy trpela ako pes ze on sa uplne odlmlcal a mne hrdost potom uz nedovolila mu vyvolavat ani vypisovat a tak som sa postupne z toho dostavala...a ver mi ze aj ja som si myslela ze nikdy nikto iny nebude a ani nemoze byt...
takze prestan sa mu ozyvat to je naozaj prve co mozes sa aspon pokusit spravit...

katka272727

ja mam pocit, ze sa to nikdy neskonci, trva to uz velmi dlho a je to intenzivnejsie, bojim sa o seba, velmi som preto schudla, ja nechcem mat nijaky vztah, ani milenca ani nic, ja chcem len pokoj a nemat ten hnusny pocit na hrudi