Ako schudnut 5 kg?

Príspevok v téme: Ako schudnut 5 kg?
KICKAAA

Potrebujem dost surne schudnut 5 kg,je mi jedno kedy,aj za dva mesiace lenze problem je v tom ze som troska zlenivela ani behat sa mi nechce co som chodila kazdy den skoro:(,a viem ze neschudnem ked budem cely den sediet alebo lezat,lenze kedze som na intraku tak dobeda skola potom mozno chvila chodza ked idem do mesta a potom uz len tam som takze pohybu nemma moc,vedeli by ste mi niako poradit?hlavne ten kto je z intraku a pozna to tam aj ako tam varia a tak dakujem pekne

Martin159854

Dobrý deň, rád by som Vám chcel pomôcť s Vašim problémom s nadbytočnými kilami , poprípade so zlou fyzickou kondíciou. Bol by som rád, keby ste ma kontaktovali na môj email m.dudas69@gmail.com . Dufám že spolu nájdeme tú správnu motiváciu, na splnenie Vašich cielov. Teším sa na Váš kontakt :)

majama

...kicka...

...jedlo si rozloz do minimalne 5-6 davok,do obeda si mozes dat aj ovocko po obede uz radsej nie,iba ak po cviceni,pit treba minimalne 3 litre tekutin...,vecer uz nejedz ziadne sacharidy-chlieb,rozky,zemiaky,ale daj si radsej nejaku bielkovinu-ryby,kur.maso,vajco,tofu,cottage zo zeleninou,vecer jedz minimalne 2-3 hodky pred spanim,ak by si naposledy jdela o 17,00 a spat ides o 22,00 to je dlha doba a po par dnoch ta chyti zravka,telo si ulozi zasoby na horsie casy a neschudnes.

KICKAAA

jj diky,lebo ked som pozerala vecera tak je tam ze maso zemiaky a tak ale ja meso nejdem takze len zemiaky ryza,dake privarky a tak ale budem sa stravovat 3 krat denne viac mi ani nechuti a to si aj bez cvicenia schudla??

bambulos

achojko, no mne sa dost osvedcilo a mam uz aj vyskusanych kopec diet, ale samozrejme kazda s jojoefektom takze nic, ale skus vyradit sladkosti, vypit denne min 2 litre vody cistej, alebo nesladene caje, a posledne jedno si daj o 17.00, vyskusaj zarucene schudnes, ja jem vsetko zaradom, neprezieram sa a dodrziavam v jedeni 3hodineve intervaly :-)