Niekto z Pedagogickej fakulty UK v Bratislave?

gingerova

Ja študujem sociálnu prácu...chaos? No myslím, že aj áno, hlavne prvé dni budú dosť chaotické, že čo, kde, kedy, ako...a hlavne tety, čo robia na študijnom oddelení sú veľmi ,,milé,, tak to musíte brať z rezervou:)

nicky12

tinusska- robila som test, ale bol celkom v pohode. ja som vedela po taliansky a so spanilcinou som zacala len dva mesiace pred prijimackami.. pokial viem, na niektore obory so spaninou sa prihlasilo aj menej ludi ako bol plan, takze sanca je velka..a na obor spanielsky jazyk a kultura beru tusim bez prijimaciek :)

levicaaaa- na ktorej skole neni chaos? ;)

tinusska

nicky12 - mozem sa ta spytat na tu spanielcinu? robila si z nej aj skusky? kolko rokov si ju uz studovala? diki moc...

gingerova

Super, som rada, že som Vám aspoň troška pomohla a keby niečo, kľudne sa pýtajte:), zajtra je Váš malý-veľký deň, tak moc držím palčeky:)

gingerova

Ajojte baby, ja by som Vám len chcela povedať, že sa nemusíte báť, na zápise Vám povedia, čo a ako...a ešte k tomu dostanete tútorky - študijné poradkyne a oni si s Vami dajú rande :), s celou skupinou...a tam Vám povedia všetky infošky, ja som tiež takto pred rokom stresovala, ale nebojte, všetko zvládnete a hlavne sa treba pýtať, keď niečomu nerozumiete..dúfam, že som Vás aspoň trošku upokojila a držím palčeky, aby sa Vám vysokoškolské štúdium páčilo:)