prečo už nemám taký zaujem?

Príspevok v téme: prečo už nemám taký zaujem?
miladka11

Zdravím vás, mám priatela, ktorého veľmi ľúbim a sme spolu niečo vyše 1,5 roka.Ale ja na sebe pozorujem,že akosi stracam chut, čo sa tyka našho intimneho života. On by sa najradšej maznal a polihoval so mnou v posteli večer každý deň.A mne by stačilo možno tak raz, alebo dvakrat do tyždna, som nejak divna alebo čo? Ja ho mám veľmi rada a nechcem ho opustit,ale čo mám teda robit?

ojka

karioll
dievča je asi zmätené a smutné, chce poradiť, podporiť ;-)
miladka11
ten záver mi príde ako citové vydieranie

miladka11

ojka
o tom aký som mala problém s minulým partnerom moj priatej vie, komunikujeme dosť, len ja už neviem či ma nechape teda, či čo. Jednoducho si začne potom hundrať popod nos, že ho nemám už rada, a že všetko to je jeho vina, že už o neho nestojím a také reči ):

miladka11

karioll
komunikujeme dost, aj ked je iniciativa z mojej i z jeho strany, na komunikacii je predsa postavaný vzťah, inak by to predsa nefungovalo.

ojka

miladka11
a si si ista, že tie spomienky na minuly vzťah su už "preč" ? Možno ani nie a preto si stale opatrná.A to on si neda teda povedať, že všetko je v poriadku? Keby mne robil takéto "sceny" zakaždým, ako nemam naladu, tak by nás čakala pravdepodobne dlha debata, aj ked treba davať pozor aby sa človek nedotkol mužského ega niekedy.

miladka11

karioll
(: dakujem ti teda za podporu, ale tak rozísť sa s ním nechcem kvoli tomu, ... už som sa s ním aj rozpravala o tom,že nie každý den je na to nalada,že to jednoducho nejde...ale tak on hned začne, že či sa necitim dobre, alebo či ma niečo nebolí, ... a ja som ale jednoducho v poriadku, len nie je chuť. No tak si potom začne namýšlať,že chyba je v nom,.... no jednoducho začarovaný kruh ):

karioll

tak maznal a polihoval nebol sex?to je predsa jedno aka forma
skoda ze si nepochopila,ze som na tvojej strane a ze sa ta snazim podporit a ze som ti dal na vyber niekolko moznosti preco to asi tak je