Zase raz kamoška na chudnutie..

Príspevok v téme: Zase raz kamoška na chudnutie..
neverending

Ahojte! nemám síl sa tu rozpisovať, ale mám pocit že už nič iné nepomôže...
Mám dosť veľkú nadváhu, stále sa prejedám, stravovať sa normálne som vydržala najviac týždeň a dnes to znova prišlo...Už nevládzem, nenávidím svoje telo, svoju slabú vôľu, to že ma nedokáže odradiť ani to ako strašne mi teraz je, psychicky aj fyzicky..
Potrebovala by som cítiť že v tom nie som úplne sama, aj keď ťažko si predstaviť že je niekto ako ja..

A preto si hľadám kamarátku na chudnutie, najlepšie z okolia PD, aby sme sa mohli napr aj stretnúť, zatiaľ by sme si mohli písať, podporovať sa aspoň tak...verím že by to trošku pomohlo..

Ale prosím nie štíhlu babu ktorá chce schudnúť 2 kilá, každá bacuľka ma pochopí prečo to píšem...

Teším sa na teba:-)

iwuska611

ahoj neverending;
aj ja mam problem s vahou, este pred pol rokom som mala o 15 kg menej.potom stresy-nepravidelna nezdrava strava a je to tu.preto by som chcela zacat od znova a na plno. som z Handlovej, cize okolie PD :)
preto by som bola rada,keby si sa mi ozvala na mail: ivka611@gmail.com , mohli by sme sa podporovat vzajomne a neskor aj stretnut :)

nadia317

Ahoj neverending!
Urcite sa snazim pochopit ako sa prave teraz citis!Ja nemam nadvahu,ale sa zle citim taka aka som.Momentalne mam problem udrzat chute na uzde a bojim sa,aby som nepribrala.mam vahu 51 -52 kg.No v poslednej dobe papam aj vecer a napriek tomu,ze denne 2 h cvicim,lebo ma sport nesmierne bavi.Kedysi som mala pevnu volu a vecer po piatej som nic nejedla, len pila vodu alebo nesladeny zeleny caj.no teraz sa to akosi zvrtlo.Stale by som papala.Aj menstruacia mi rapluje a tak neviem, ci je to vsetko len tymi hormonmi, alebo mam vazny problem.Inak sa stravujem zdravo a 5-6 x denne male porcie, lenm tie vecery mi akosi robia problem...:-(((

cuca.bleee

cawte ...ja sa tiez pridavam k vam ...aj u mna je dnes velkyz zaciatok (no kedze je uz asi tak milionty tak ani taky velky neni ale hadam to teraz daako dobojujem ).... ked mate zaujem pokecat a podporovat sa navzajom tak napiste na 85cuca85@gmail.com

mašla

Drzim ti palce, tvoje rozhodnutie nieco so svojim zivotom urobit je spravne. Urcite ti to zdvihne sebavedomie a zivot bude krajsi a prijemnejsi. Aj ja som dnes zacala bojovat sama so sebou, nemam nadvahu, zmenila som vsak zivotospravu, ubrala som zo sportu - ktory som pred casom pestovla naplno a teraz mam problem s kilami navyse a necitim sa tak dobre ako pred casom. Nejde mi ani tak o to kolko vazim ale ako sa citim. Sport, hlavne turistika je fantasticka vec, dodava silu a ubera kila, ked to skombinujes s racionalnou strovou po par tyzdnoch sa budu diat zazraky...ver mi.