Odstranenie jazvy a pomoc s tym

Príspevok v téme: Odstranenie jazvy a pomoc s tym
niania

Mam na na tvary (lice a trosku na cele) take male jazvycky. Neni ich vela (na lici asi 3 a na cele par takych mensich), nie su ani velmi viditelne, ale z istych pohladov-koly tienom vidno su. Mam ich z dectva, kedy som si nedala povedat a kazdu chrastu som si vzdy rozskrabla. Teraz mam 19 a chcela by som si ich dat odstranit. Rada by som vedela, na kolko je mozne jazvu odstranit a kolko to moze stat? Najradsej by som poula osobnu skusenost, pretoze sa bojim, co ak to nevijde- nieco sa pokazi a pod.? Pretoze uz som citala vseliake "hororove" pripady pri plastike, ale vravim si, ze odstranenie jazvy predsa neni ziaden velky a narocny zakrok.. Ti co ste na takomto zakroku boli, ste spokojni? Dakujem

preplex

mohol by ti pomoct peeling alebo dermabrazia, alebo laser. treba sa spojit s plastickym chirurgom alebo dermatologom, ktory sa zaobera kozmetickou problematikou. odporucam mudr. pavlinu valkovu.

hviezda0075

Ahoj, ja mám ten istý problém, keď som bola malá vždy som si rožškrabala chrasty na nohach...a podobne mam 18 rokov a mam z toho hlavu v smutku, neviem si dat s tym rady!