Herpes (opar) počas tehotenstva

RNG

V dnesnej tichej virusovej epidemii, ktoru ako vidite si lekari povacsine nevsimaju je dolezite si zvysovat viralnu imunitu, to samozrejme odporucam kazdemu, aj ked nema zrejme prejavy virusovej cinnosti
Pozri cez Google.sk zadanim slov rng, herpes na rozne prostriedky na ten ucel. Nechce sa mi vsetko opakovat, mam primalo casu na to.

vanica

Aj mi sme sa chceli pokúsit o bábetko, len došla komplikácia, herpes!Trpím herpesom 2-3 v roku na pere,asi dva roky sa mi objavuje namiesto pery v nose.Minulý rok som sa slnila a spravil sa mi na zadku, velký ako 2 eurovka, obvodák povedal, že je to herpes zoster a kožná, že je to simplex, brala som virotiká, jem vela ovocia, zeleniny, Imunomax, snažím sa zdravo stravovat.Po 8 mesiacov sa mi znova vyhodil na zadku, slnila som sa, vela nadčasov v práci, stres, menštruacia.Mesiac som mala pokoj a teraz znova, tak som išla ku kožnému a ten mi povedal, že je to herpes zoster!Beriem opät virotiká,homeopatiká a Vit.B, už fakt neviem, čo mám robit, som na PN,možno je spúštačom to slnko, neviem....Chcem otehotniet, len nenašla som nikde za aký dlhý čas po virotikách a herpese môžem byt tehotná, i ked je pravdou, že sa toho nikdy nezbavím a v tele stále je aj tak mám obavy.

slavina

JA totiž momentálne tehotná som a urobil sa mi herpes v nose,viem že ma pred tým,keď som bola prvý krát tehotná lekár varoval,že sa tomu mám vyvarovať,ale nejako som neriešila že prečo a a ké by to mohlo mať dôsledky a hlavne si už nepamätám,či vravel o pásovom opare,alebo aj o malom opare. No a teraz ma to dostihlo.JA som teraz v zahraničí a nemám tu poistenie,tak neviem či si mám kúpiť len nejaké vitamíny,veĎ brať umelé vitamíny v tehotenstve tiež nieje žiadna výhra.

zuzka0609

ja sice tehotna niesom,ale rada by som vedela,po akom dlhom case od vyliecenia z herpesu(mam totiz pasovy opar na chrbte)je mozne sa pokusit o dieta.diky

Peto T

Pozri si podobné témy súvisiace s herpesom. RNG uvádza množstvo spôsobov na posilnenie prirodzenej imunity. To je podľa mňa najlepší spôsob, ako zaistiť, aby vírus bol pod kontrolou a nemohol poškodiť dieťa.

Ja mám odskúšané vysoké dávky vitamínu C, B-komplex a zinok. Dlhodobo. Pri nábehu choroby krátkodobo vyššiu dávku vitamínov C a D.