tehotenstvo po HAK

Príspevok v téme: tehotenstvo po HAK
mary-anne

ahojte. zaujimalo by ma toto: mam par kamosiek, co otehotneli len kvoli jednej vynechanej tabletke, bez problemov, aj ked ju uzivaju uz par rokov.
niekde som citala, ze po dlhom uzivani hak je problem hned otehoniet. je to pravda? ci to zavisi od zeny?
a potom este, ci je pravda , ze po uzivani hak sa narodi dieta so zdravot.problemom?
dakujem

darika

m ary-anne
Z dovodu ako som pisala,ze organy,ktorym hak skodil,aby sa spamatali a vycistili od bordelu,ktory hak obsahuje.

darika

Ja co viem,je to nie velmi bezpecne na plod,ked zena otehotnie pocas brania HAK.A uz duplom ked ho berie a v tom istom case je tehotna.Moze byt,ze to co obsahuje tabletka proti pocatiu,sa sice z tela vyplavi po niekolkych hodinach,ale negativa na organy,ktorym Hak neprospieva,v tele ostavaju a treba im urcite niekolko dni alebo tyzdnov na zregenerovanie.Preto doktori moc neodporucaju otehotniet hned po vysadeni.

mary-anne

darika, takze ak tomu spravne rozumiem, tak ked zena otehotnie a dajme tomu nevie o tom, a dalej uziva hak, tak moze dietatu uskodit?

darika

Neva
Ona otehotnela pocas uzivania.Nevysadila.Ale si ma zmiatla,pretoze tolko si pamatam.A tak som jej hned volala.
Tak sa omluvam.Ona mala interupciu neplatenu z dovodu uzivania velmi silnych antibiotik.Este raz omluvam sa.

mary-anne

no tak trosku som si vydychla.. aj ked pochybnosti a obavy mam stale. ja uzivam cerazette,ale to je asi jedno, ze? aku hak uzivam..

neva

darika, to je hlúposť, neverím!!!
Neviem ake hormony užívala, alebo či otehotnela ešte počas užívania hormónov, ale ak skončila s HAK a len potom otehotnela tak na plod to nemohlo mať žiadny negatívny účinok. Hormóny obsiahnute v antikoncepcii sa vyplavia z tela po 36 hodinách.