rontgenove vysetrenie priechodnosti vajecnokov a vajickovodov

18hvizd

je pravda,ze je to dost bolestive,ale ziadne mucenie to neni...tiez som to absolvovala..trva to len chvilu,ale neni to naozaj nic hrozostrasne,ja som mavala bolestivu menstruaciu,mozno preto to nebolo pre mna nic horzostrasne...nemusis sa toho bat...bolest by som pri rovnala k bolesti pri menstruacii,len mozno o nieco silnejsia,ale ako som uz napisala,nic horzostrasne to nebolo...sestricka ti presne povie,ako sa pri tom postupuje...mne to tiez vysvetlila sestricka....prajem vela sil,a vsetko dobre....

atam

Petuska B:ano,presne tej bolesti sa bojim.V maji som absolvovala inseminaciu o ktorej mi doktorka hovorila,ze je to len neprijemny zakrok,ale mna to dost bolelo a krute bolesti pretrvavali dobre 3 dni,vtedy som si povedala NIKDY VIAC!Ale chceme sa s manzelom pohnut vpred,k cielu mat babatko a tak chcem preto urobit maximum.Nemozes mi ten zakrok opisat detalnejsie,ak nie pochopim to.

sonaduo

Ahoj, áno viem...bola som rada, že mám len jeden vajíčkovod. Bol čiastočne nepriechodný , tak to skutočne nebolo nič príjemné.Prežiť sa to však dala a netrvá to dlho.Držím päste.