ako dosiahnut orgazmus pri milovani a ako sa vlastne prejavi

monica

Ked citam nazory, citim sa ako keby som bola v teme 16 rocnych... :O Ved ale predsa neviete, ze je skor vynimka dosiahnut orgazmus vaginalne? No, nechcem tvrdit, ze vynimka ale ovela menej zien ho dosiahne..Vacsinou len klitorialne..A tie stastne si teda uziju orgazmus pri milovani:)

lea23

ja som asi z tých šťastnejších, mne sa to celkom slušne darí, aj keď nie vždy.U mňa veľa závisí od psychiky a aj od polohy! Pre mňa najlepšia poloha na orazmus, keď ja som hore,lebo presne viem čo robiť,ako sa nasmerovať.A je to užastné aj ústami, aj keď to dlhšie trvá. Stači len raz,a potom to už pôjde. Držím všetkým palce!

statistika

Čitala som že až do 70% žien nedosiahne orgazmus priamo pri styku ale len dráždením klitorisu prípadne kombináciou oboch. Takže neni to na scvokatenie, je to normálne :o))

orgacik

To je take cudne... teda, ze rukou si ho dosiahnut vies a ked ti to robi on normalne sexom tak nie??? to nepochopim, vsak to chyba nemoze byt v tebe!! Nie si predsa frigidna a vies co potrebujes. Musi to byt strasne, ked vies co je orgazmus a s priatelom ho nikdy nezazijes! Ja by som asi zosalela :-/...to radsej ani nevediet, co to je! Dee, a ja tiez dosahujem orgazmus pri prstovani, ale k sexu sme sa s priatelom este nedopracovali (a nie, nemam pod 18), a proste si neviem predstavit, ze ak s tym raz zacnem, zeby ma neprivideol k vrcholu :-O...scvokatela by som, to je iste :-O...
P.S: mozno ho nema dostatocne hrubeho? Ked ta to moc ani nevzrusuje, ja neviem :-/.

deedee

Ani ja som nikdy nemala orgazmus iba rukou :((..Ako je to skvely pocit ..ale ja pri sexe pocitujem mensiu bolest ..a nejak ma to ani nevzrusuje..citim ako mi penis beha hore dole hore dole..a nic viac..a potom sa priatel spravy a ja som stastna..a ostane mi iba pocit potesenia:(..poradte ...