priatel?

jaLENja

Nevera sa používa pri rozvodoch často... napríklad v majetkovom vyrovnaní, alebo ak je tam dieťa, že komu ho prisúdiť, kto je morálnejší a podobne...
Z prečítaných príspevkov som však mala zmiešané pocity, pretože autorka raz tvrdila niečo o vzťahu a ďalšom zas hovorila, že to môže byť pokojne jednorázovka...
Ak nežijete spolu a nevrátite sa k sebe, rozveďte sa a žijte každý poďla seba, zbytočne si to takto komplikujete...
Po rozvode môžeš spávať s kýmkoľvek a aj jednorázovo a nebudeš mať výčitky ani nič podobné....

blekota

preco0, muzi radi rozpravaju, ze su nestastni v manzelstve.... aby sa im o to "stastnejsie" uzivalo milovania s inou zenou.
musela si ratat s takymito reakciami, ked si s tym prisla na forum.
nehnevaj sa, adamkrt ma pravdu.
a mimochodom, krtko ryje, nie "rije" (rit = sedacia cast tela)

AdamKrt

precoO:

a veris ochrane - kondomu ? Vies, ako sa lahko trhaju ? A ak sa aj neroztrhne, pri styku sa to da preniest cez nechranene casti pokozky, cez sliznicu pri bozkavani, prstovani, pri oralnom styku, slinami atd.

A to Ti nevadi, ze sa s nim delis o dalsiu zenu ? Ktovie, kolka v poradi uz budes.

alchimka

AdamKrt! neprehanaj. aj ked je takychto zien mnoho, co maju kazde decko s inym muzom, ale ty tu dotycnu nepoznas, tak nekecaj hluposti, jak stary mnich! mne sa to stalo pred 10 rokmi a sme stale spolu a deti nemame, lebo som uz nechcela.

AdamKrt

o 12 mesiacov neskor sa tu docitame...:

poradte, co mam robit - manzel ma nechce, pred rokom ma prefikol jeden zenaty, mame spolu dieta, ale ani on ma nechce. Opustil ma a alimenty neplati. Chytila som naviac kvapavku a ked sa to dozvedel novy priatel, tak radsej utiekol tiez.

o 24 mesiacov - poradte, co mam robit. Aj stvrty priatel mi zdrhol a tiez nechce platit na moje druhe dieta, ktore som s nim mala, alimenty. Neviem, co mam robit. Nemyslite si, ze som hlupa, ze nie ? Preco su muzi taki hnusni ?

jajka001_

aby si este nedopadla tak, ze okrem rozvodu budes mat aj zlomene srdce z dalsieho vztahu lebo si zas naletela
ak sa teda mienis citovo angazovat a nejde ti len o sex