SEX

jaLENja

ANONYM... 13 rokov a sex? je to trestný čin! Takže na tvojom mieste by som počkala, navyše, si vo vývine, tvojmu telu by to mohlo uškodiť, nie že mohlo, ale uškodí, tomu ver! Preto je to navyše zakázané...

dena22588

nocnysen si žena ktorá vo svojom živote niečo prežila a tvoj priateľ tiež. Nieste žiadne deti, máte obaja svoje roky. Tak prečo si to nevydiskutujete spoločne? Skús mu to povedať a uvidíš jeho reakciu. Chápem ťa, aké to je ak ťa muž odmieta, ale skús mu aj ty povedať že aké by to bolo ak by bol on na tvojom mieste.
Poprípade, že s tým nebude súhlasiť, alebo nemá na to chuť, tak musíš pochopiť ty jeho. Veď ani zo sexom netreba príliš preháňať! Tiež musíš pochopiť že niekomu stačí sex 2 krát do týždna a iný by sa miloval aj 3 krát denne. Veľa štastia

nocnysen

Som 47 ročná žena. Pred rozvodom a po ňom som dlhšiu dobu nemala sex. Konečne som si našla priateľa, muža svojich snov rovnakého veku a s rovnakým osudom ako ja.
Problém je v tom, že ja by som sa milovala stále, každý deň , každý druhý určite a môj partner sa nechce. Niekedy moje prejavy náklonnosti nepríjemne odmieta, otočí sa a spí. Poradíte?

.....

no tak to je jedno ako vyzeras ci na 17 alebo 18 ... ved ked mas 13 rokov tak si este vo vyvine ... sa spamataj... take robia len cigani !

anonym......

Ahojte...Mám 13rokov a som dosť vyspelá na svoj vek a vždy som patrila medzi tých starších v skupinke...A všetci ma berú ako 17 ročnú a tak...Myslíte že by mi mohlo nejak uškodiť keby som začala už teraz sexovať???(bezpečne)...alebo poraďte čo mám robiť...ďakujem=)