fenomenalny Dr.N.W. Walker

Príspevok v téme: fenomenalny Dr.N.W. Walker
pišta

Dr. Walker vo svojich 113 rokoch napísal svoju poslednú knihu. Keď zomrel bez viditeľných známok choroby, mal 118 rokov. Je to neuveriteľné, ale je to tak.
.
Dr. Walker objavil priamu súvislosť medzi znečistením hrubého čreva a chorobami. Popísal a vo svojej praxi potvrdil, že jednotlivé úseky hrubého čreva sú poprepájané s jednotlivými orgánmi. Tento jeho objav má epochálny význam a dá sa prirovnať k objavom meridiánov z tradičnej čínskej medicíny a súvisiacich reflexných zón na tele človeka.
Ak pozitívne ovplyvníme čistotu a funkčnosť čreva, ktoré je nezastupiteľné pri vstrebávaní potravy a všetkých potrebných látkach, vieme potom pozitívne ovplyvniť aj zdravotný stav celého organizmu.
Podľa Dr. Walkera ide najmä o surovú stravu a očistné kúry.
Táto strava je aj podľa neho jediný prirodzený zdroj vitálnych látok, ktorá naše organizmy nevyhnutne potrebujú. Súčasná strava a spôsob života neumožňujú takéto látky prijímať a z toho pramení množstvo chorôb, ktoré majú vzrastajúcu tendenciu
Dr. Walker sám bol vzorom takéhoto prístupu a týmto spôsobom liečil aj svojich pacientov, ktorých bolo viac ako 4000..
Vo svojej praxi poukázal na mimoriadny kladný vplyv ovocných a zeleninových štiav.
.
Prínos Dr. Walkera je neprehliadnuteľný. Z jeho prác čerpá mnoho ľudí - lekárov, vitariánov, tí, ktorí sa rozhodli urobiť niečo so svojím zdravím, cituje sa v mnohých knihách o zdravej výžive.
.
Svojím životom, objavmi ako aj medicínskou praxou ľuďom dáva nádej, že naše telá je možné ozdraviť a udržať pri výbornom zdraví.
Jeho pojem „Žiarivé zdravie“, je odkaz pre nás všetkých.
Ten odkaz je veľmi lákavý a humánny. :-)))))

Viac na www.sk2.goo.cz

babuka

surovú stravu podľa Dr.Walkera mám odskúšanú trojmesačnou kúrou. Počas troch mesiacov sme nejedli nič tepelne upravované, iba surovú stravu a ovocné a zeleninové šťavy. Bolo to úžasné ako očistná kúra, ale ako systém stravovania by som to neprijala, lebo si myslím, že to pre človeka nie je prirodzená stava. Ale ako očistná kúra raz do roka to funguje senzačne! Skúste!

igris

ahoj luci, to si poriadne popredu :), nevies kde sa da Walker kupit knizne ?, ja som citala iba to co je na ceskom webe a radsej mam knizku v ruke :)

luci

Ahojte,

chcem vam len povedat, ze Walkera poznam uz dlho, ako aj Diamondovcov. Delenu stravu mam uz asi 10 rokov. A som zdrava. Chripku som napriklad nemala, ani nepamatam. A zbavila som sa tej prisernej kandidozy...takze urcite to funguje. A nesmiem zabudnut podotknut, ze vyzeram tak o 10 rokov mladsie :)

pišta

Urcite! Vsetko to zvladne. Samozrejme, primerane.
Ale moja predstva nie je o starobe na voziku a o stratenej pamati. Bohuzial, stava sa to, ale nemusi.
Walker ukazal cestu. Ale ja nasa Vilma Jamnicka.
(O sebe mozes pochybovat, ale len trosku :). Ja tiez niekedy pochybujem Trosku :)