Máte niekto podobnú skúsenosť?

Príspevok v téme: Máte niekto podobnú skúsenosť?
regyna

Ahojte.Rada by som, keby sa niekto s podobnou skúsenosťou, podelil o svoje pocity a spôsoby riešenia tohto problému - mala som priateľa, od prvého stretnutia vzájomná náklonnosť, ale aj opatrnosť. Žiadne bezduché vyznávanie lásky - úprimnosť.Problém bol,že bol iný, keď sme boli spolu - úprimné rozhovory, spoločné plány do budúcnosti, radosť zo vzájomnej blízkosti - a naopak, keď bol doma (je z iného mesta ako ja}, bol rezervovaný vo vyjadreniach, komunikovali sme len cez sms(tie boli zo začiatku krásne), zabudol mi oznámiť, keď mal meškať alebo nemohol prísť. A potom v jeden deň povie, že je rád ako sa nám vzťah vyvíja a o týždeň len do telefónu oznámi, že končíme, lebo má nejaké problémy a nebude mať na to čas - bez ďalšieho iného vysvetlenia. Dokáže sa človek natoľko pretvarovať - ak to, ako sa správal, keď sme boli spolu bola pretvárka?

regyna

sisalka.....zažila som to isté! A ešte mi povedal, že vyvádzam pre nič, keď som bola nahnevaná kvôli tomu, že som mala týždeň dovolenku a aj on mal v podstate voľno a za celý týždeň nebol schopný za mnou aspoň raz prísť - že vyvádzam pre nič!? ....sisalka....to, že ma problémy, nie je ospravedlnenie, každý má problémy, určite aj ty, ale keď ty si nájdeš čas na naňho, mal by aj on - všetko ostatné sú výhovorky= to som sa naučila na tomto mojom prípade.....porozprávaj sa s ním o tom, kým nie je neskoro - ale hlavne s chladnou hlavou!!! Dúfam, že dopadnete lepšie ako mi!

sisalka

ja mam podobny problem.. s partnerom ked sme spolu tak vsetko je ok,ale teraz som tyzden v zahranici a kebyze ho doslova nebombardujem spravami tak sa asi ani neozve.ozval sa az dvoma smskami a na nete takym sposobom jak kamaratke.. ako viem ze ma dost problemy,ale aspon nejaky zaujem by prejavit mohol.teraz neviem ci mu dalej pisat ja a hucat,alebo sa seknut a cakat co spravi on ked sa nebudem ozyvat

regyna

Veď práve preto, že som sa len trápila a už som to nemohla udržať v sebe, som navrhla rozchod - len som v kútiku duše dúfala, že sa uvedomí. Ale nestalo sa, ale aspoň viem,na čom som. Len proste nechápem ten náhly zvrat o 180 stupňov - jeden týždeň vyznanie do očí, že sa mu to páči a o týždeň - zbohom, nemám na teba čas. Keby že to aspoň vidím alebo cítim, že to ťahám iba ja, ale všetky tie nadšené plány - toto bude tak, pôjdeme tam.......Naivita z mojej strany?

Inner

nemas pocit, ze sa s tebou trosku zahrava? Nepoznam vas vztah, tazko mi to teda posudzovat. No z toho, co pises, mi to pride tak, akoby on chcel vztah len preto, aby nejaky mal. Chlap, ktory ti toto robi si ta asi natolko nevazi, ked je v takychto veciach lahostajny. Mne by to rozhodne prekazalo. Ked ma ine reci a ine ciny. Verim, ze rozumies, co som tym chcela napisat :-). Si s nim stastna? Ja ked citim nerovnocenost vztahu, tak ho ukoncim. Nema cenu sa pre toho jednostranne obetuvavat a zit v neistote.

regyna

Boli sme spolu pol roka - ja som mu v hneve navrhla rozchod, lebo sa mi 2 týždne neozval, vôbec som nevedela, čo je s ním a vtedy prišiel ten "telefonát"(ja som bola v zahraničí a keď som sa mala vrátiť, tak odcestoval nečakane on, minuli sme sa - ale oznámiť mi to mohol - bola som kvôli tomu nahnevaná)

Inner

mozno si prilis idealizuje svet okolo seba a realita ho vie sklamat, mozno ma strach zo zavazkov, no teba ma velmi rad alebo jednoducho nevie, co chce. myslim, ze pricin moze byt vela...ako dlho ste spolu?