Skusenosti s opacnym pohlavim...

Príspevok v téme: Skusenosti s opacnym pohlavim...
julo

Ahojte, bolo mi 17 rokov, ale skusenosti z laskou ako bozky a pod. este ziadne nemam.( o sexe nehovoriac...)
Mam dost kamosov, ktory maju frajerky, alebo sa len tak niekde bozkavali z babami, ale ja ako keby som nemal na take veci este odvahu...
A zacinam uvazovat ci sa ta situacia vobec zmeni do takej 20...dost ma to stve. Mohli by ste vyjadrit svoj nazor k tomuto ??

love doctor

ziadne strachy julo. ja som sa bozkaval ked som bol mladi co ja viem tak 15. ale postupne to bolo lepsie a lepsie. Najlepsie to bolo v 17, to som uz vedel aj posudit a ohodnotit kvalitu. je to ako s vsetkym , cim si starsi, rozumnejsi tak to vies viac odcenit.

gomez

Julko, keď sa chceš len bozkávať, skús zrkadlo alebo aj mame môžeš dať božtek. Pretože ináč by si na to potreboval niejakú princezničku a to je už o vzťahu a bozkávanie je len prejavom. Takže Ďusko, vytasiť meče a do útoku!

minnie

Ahojky,nič si z toho nerob, ja som síce dievča,ale ak by ťa to zaujímalo,prvýkrát som sa bozkávala v 19tich..a bolo to úžasné:-) Môj vtedajší priateľ mal tiež 19 a tiež to preňho bol prvý bozk,a bol šťastný,že počkal na bozk z lásky..a poznám jedného chalana,čo sa prvý raz bozkával v 25-ke...aj to ho iba dievče pobozkalo prvé:-))
Môj terajší priateľ začínal v 15tich,so sexom v 17tich, bozkával sa niekoľkokrát "iba tak"...a teraz ľutuje, že to robil, že nepočkal na lásku,..
Asi som toho dosť napísala,ale..chcela som Ti iba povedať,aby si nemal obavy,čo má prísť,to príde v pravý čas:-) A bude to fajn,uvidíš..
Tak veľa šťastia!