...

Príspevok v téme: ...
aanonym.....

Ahojte...Mám 13rokov a som dosť vyspelá na svoj vek a vždy som patrila medzi tých starších v skupinke...A všetci ma berú ako 17 ročnú a tak...Myslíte že by mi mohlo nejak uškodiť keby som začala už teraz sexovať???(bezpečne)...alebo poraďte čo mám robiť...ďakujem=)

loolipopp

ale ludia sak si tu zase robi niekto sranduu:), lebo vzdy ked takto niekto napise kto je pod zakonom, tak to vyvola mnozstvo komentarov a kritiky a dotycny sa na tom bavi...Nemyslite ze na to ze ma 13 rokov ma daky vyspely styl pisania?? teda ja mam v rodine decka co su stare jak ona a urcite nepisuu takto krasne spisovne a uhladne a uz vobec nenavstevuju dake fora..terajsie decka len hry a chaty..prosiimvaas :D

AdamKrt

aanonym.....

Tebe len treba, aby Ta v tvojom veku oplodnil, nejaky frikulin, vybodol sa potom na Teba, ostala by si tehotna, neskor s dietatom na krku, nemohla si dokoncit ani skolu a so zakladnou Ta nikto nechcel ani nikde prijat.

Potrebujes jednoducho kvapky od zivota do oci.

cooo?

aj ja som sa v 13tich citila velmi vyspelo aj som bola :-) vo svojich ociach...ale odstupom casu viem ze som bola este dieta...to zmyslanie cele moje tak sa rada na tom dnes pobavim :-) ties som skoro nejak pocitovala ze uz mozem mat sex ale vydrzala som do 17tich...a nelutujem... pockaj mas este cas ked mas potrebu masturbuj ale nesexuj este...

Sasenkaa

aanonym:
Vies ked mas mat sex tak treba aj zodpovednost a treba aj pocitat s tym,ze aj ked sa budes chranit mozes otehotniet.A prosim ta co budes robit ked v 13 otehotnies???Odpovedz si na tuto otazku a snad pochopis,ze ty si este DIETA a ty si urcite sex nepotrebujes.

InLoweee

sex potrebuje dospela zena, a nie mlada zabka! vsetko je to len o tom, ze ta to laka, lebo je to v dnesnej dobe "in"..tak je to zakodovane len v tvojej hlave, ktora este nie je vyspela na to, aby hodnotila sexualny zivot z hladiska potrebnosti. Keby ano, tak si vies automaticky zdovodnit, ze sex pod 15 rokov, je povazovany za trestny cin a na druhej strane by si ohladom takejto veci sem nepisala so ziadostou o radu.Vsetko pride samo, bez zbytocnych otazok a odpovedi, spontanne, len dufam, ze ovela neskor. No a hormony, su hormony, ale clovek je natolko vyspely tvor, aby ich vedel do istej miery ovladat, a ak nedokaze, svedci to o jeho nezrelosti - ktoru som vyssie spominala. Tak sa skus nad tym zamysliet. Nechcela som ti zle, chcela si len radu, tu ju mas...

mary-anne

presne,ako pise swistica. na ten fakt som uplne zabudla! a hlavne ten chalan, s ktorym to budes robit (predpokladam,ze bude mat viac, ako ty) moze ist za teba do basy!! mysli na to!! zivot nie je len o sexe!

mary-anne

ako vies, ze to "potrebujes" ?? zaujimave teda. a vyhovarat sa na to a na hormony toboz..
tak to je uz dost, ked trinastka zahlasi,ze potrebuje uz sex!! :( smutne..
tak si to rob sama, ako zacat sexovat v mladom veku a este sa ti volaco stane, ostanes tehotna a uz mas po zivote... ale tak tvoja vec.. asi je zbytocne ti davat taketo rady, kedze ta tvoje "hormony nepustia"